Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

«Σχεδόν Γυμνοί» στη Ρωσία: Σκάνδαλο με πάρτι καλλιτεχνών και celebrities – Η συγγνώμη με δάκρυα

«Σχεδόν Γυμνοί» στη Ρωσία: Σκάνδαλο με πάρτι καλλιτεχνών και celebrities – Η συγγνώμη με δάκρυα
Reuters

Eνα πάρτι με τη συμμετοχή «σχεδόν γυμνών» επώνυμων καλεσμένων σε κλαμπ στη Ρωσία. Η εκδήλωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οδήγησε την υπεύθυνη του πάρτι να ζητήσει, κλαίγοντας, συγγνώμη από τους συμπατριώτες της.

Το σκάνδαλο με καλλιτέχνες και celebrities ξέσπασε όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και πλάνα προσωπικοτήτων της showbiz της Ρωσίας, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το πάρτι με θέμα «Σχεδόν γυμνοί».

Σχεδόν όλοι φορούσαν μόνο εσώρουχα ή διαφανή ρούχα και ένας 40χρονος ράπερ συνελήφθη, επειδή προσήλθε φορώντας μόνο μία… κάλτσα.

Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα, ενώ ακούγονται και φωνές που ζητούν το «μποϊκοτάρισμα» των συγκεκριμένων καλλιτεχνών.

Η διοργανώτρια Αναστασία (Νάστια) Ιβλέγιεβα ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο ζητά, κλαίγοντας, συγγνώμη. «Θα ήθελα να σας ζητήσω, από όλους εσάς, μια δεύτερη ευκαιρία (…). Αν η απάντηση είναι όχι, είμαι έτοιμη να με εκτελέσουν δημόσια», είπε χαρακτηριστικά.

 

Η συγγνώμη της Ιβλέγιεβα δεν «μαλάκωσε» τον παρουσιαστή της τηλεόρασης, γνωστό προπαγανδιστή του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Σολοβιόφ:

«Θέλετε μία δεύτερη ευκαιρία; Στείλτε στους άνδρες μας στο μέτωπο σόμπες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη», της απάντησε μέσω του Telegram. Νωρίτερα, είχε αποκαλέσει «σκουπίδια» τους προσκεκλημένους στο πάρτι. «Δεν έχετε ιδέα πόσο μίσος τρέφει ο κόσμος για εσάς», τους είπε.

Ο ράπερ Βάσιο, που εμφανίστηκε στο πάρτι μόνο με μια κάλτσα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ημερών για «ομοφυλοφυλική προπαγάνδα» και «χουλιγκανισμό», σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Ο σταρ της ποπ, Φίλιπ Κιρκόροφ ζήτησε και αυτός συγγνώμη, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του στις οποίες φορά δαντέλες. «Σε αυτούς τους δύσκολους και ηρωικούς καιρούς, ένας καλλιτέχνης του διαμετρήματός μου δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι τόσο ανεύθυνος», είπε, κάνοντας την αυτοκριτική του στις κάμερες.

Το Κρεμλίνο απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Η ζωή μας δίνει οδυνηρά μαθήματα», είπε μόνο η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. «Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν το βάθος του προβλήματος και να βελτιωθούν. Για το καλό τους», προειδοποίησε.

Η «συγγνώμη» της διοργανώτριας του πάρτι, Αναστασία (Νάστια) Ιβλέγιεβα με τα δάκρυα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)

 

Και η ανάρτησή της που πυροδότησε το σκάνδαλο:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις