Κόσμος

Σχεδόν τον έσπρωξαν να μπει στο ελικόπτερο – Ο Τραμπ δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αμετάπειστος. Δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το Προεδρικό Ελικόπτερο Marine One ήταν στον κήπο του Λευκού Οίκου και την ίδια ώρα οι σύμβουλοι του Προέδρου έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον πείσουν να μπει μέσα σε αυτό.

Ο Πρόεδρος ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό αλλά είχε στυλώσει τα πόδια. Δεν ήθελε να πει στο νοσοκομείο.Την πληροφορία αυτή την επιβεβαίωσαν πολλές διαφορετικές πηγές από τον Λευκό Οίκο στο CNN. Παρότι ο Τραμπ είχε εμφανίσει συμποτώματα και ήδη έπαιρνε πειραματικά φάρμακα δεν ήθελε να νοσηλευθεί, είπε.

Click4More Κουρασμένος Τραμπ σε νέο διάγγελμα από το νοσοκομείο – «Οι επόμενες ημέρες είναι η πραγματική δοκιμασία»

Γνωρίζονταν ότι ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φανεί ότι είναι σοβαρά άρρωστος, οι άνθρωποι του Τραμπ προσπαθούσαν να παρουσιάσουν την εικόνα ενός Προέδρου ο οποίος είναι άρρωστος αλλά όχι τόσο σοβαρά.

U.S. President Trump walks to the Marine One helicopter as he departs the White House to fly to Walter Reed National Military Medical Center, where it was announced he will work for at least several days after testing positive for the coronavirus disease (COVID-19), on the South Lawn of the White House in Washington, U.S., October 2, 2020. REUTERS

Όμως, την Παρασκευή, οι γιατροί του ανησυχούσαν για την κατάστασή του και θεώρησαν  ότι θα ήταν καλύτερο να τον παρακολουθήσουν σε ένα περιβάλλον όπως το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ το οποίο θα τους έδινε την δυνατότητα να έχουν στην διάθεσή τους όλα όσα χρειάζονται για να τον θεραπεύσουν. Έτσι, είπαν στον Τραμπ ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο θα ήταν το ιδανικό μέρος να βρίσκεται σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν.

Έτσι, τελικά αποφάσισαν ο Πρόεδρος να φύγει από τον Λευκό Οίκο για το νοσοκομείο αμέσως μετά το κλείσιμο των χρηματιστηρίων προκειμένου να αποφύγουν μια κατάρρευση στις χρηματαγορές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μακρόν με βίντεο βάζει τέλος στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών στη Γαλλία – Stop και στα κινητά στα σχολεία
«Οι εγκέφαλοι των παιδιών και των εφήβων μας δεν είναι προς πώληση, ούτε πρέπει να χειραγωγούνται, είτε από αμερικανικές πλατφόρμες είτε από κινεζικούς αλγόριθμους»
Εμανουέλ Μακρόν
CNN: Η Γροιλανδία, η Αρχαία Αθήνα και ο Θουκυδίδης – Οι κίνδυνοι από την επίδειξη ωμής ισχύος σε συμμάχους
Όταν ο Καναδός πρωθυπουργός, Μαρκ Κάρνεϊ ανέβηκε στο βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, παρέθεσε Θουκυδίδη, ως προειδοποίηση - «Οι ισχυροί πράττουν ό,τι μπορούν και οι αδύναμοι υφίστανται ό,τι πρέπει»
Η Γροιλανδία
Wall Street Journal: Κορυφαίος Κινέζος στρατηγός και στενός σύμμαχος του Σι Τζινπίνγκ υπό έρευνα για διαρροή πυρηνικών στοιχείων στις ΗΠΑ
Στο επίκεντρο καταγγελιών ο ανώτερος στρατηγός Zhang Youxia για δωροδοκίες σε αντάλλαγμα προαγωγές, κατάχρηση εξουσίας και πολιτικές κλίκες στον κινεζικό στρατό
Ο Zhang Youxia