Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγγνώμη από τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο! «Με χούφτωσε από την αναπηρική καρέκλα» [pics]

Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος

Η ηθοποιός Heather Lind κατηγόρησε τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο για σεξουαλική παρενόχληση. Ζήτησε συγγνώμη και επέμεινε πως παρερμηνεύτηκε το χιούμορ του.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ζήτησε συγγνώμη μετά την αποκάλυψη της 34χρονης ηθοποιού Heather Lind πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τη χούφτωσε από την αναπηρική του καρέκλα στη διάρκεια φωτογράφησης.

Το περιστατικό έγινε μάλιστα παρουσία της γυναίκας του. Η ηθοποιός μάλιστα δήλωσε πως η Barbara Bush είδε το περιστατικό με τα μάτια της. Οι άνθρωποι της ασφάλειάς του της είπαν μετά ότι δεν έπρεπε να σταθεί δίπλα στον πρώην πρόεδρο.

Το αδιανόητο συμβάν, όπως σημειώνει η Heather Lind, έγινε πριν από 4 χρόνια ενώ προωθούσε μια ταινία. Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος απολογήθηκε για το περιστατικό, τονίζοντας ότι έκανε χιούμορ και πως δεν είχε στόχο να προσβάλει την ηθοποιό.

Η γνωριμία με τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο

Η Heather Lind, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Turn: Washington’s Spies”, έκανε τους ισχυρισμούς σε βάρος του 93χρονου πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου στο Instagram. Ανέβασε μάλιστα και τις επίμαχες φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα.

“Όταν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο πριν από 4 χρόνια για να προωθήσω μια ιστορική τηλεοπτική εκπομπή, με παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ πόζαρα για μια παρόμοια φωτογραφία. Δεν μου έδωσε το χέρι. Με έπιασε από πίσω ενώ βρισκόταν στην αναπηρική καρέκλα και είχε τη γυναίκα του στο πλευρό του. Μου είπε και ένα “βρώμικο” αστείο”.

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος τόνισε πως δεν θα έφερνε εσκεμμένα κανέναν σε δύσκολη θέση. Ζητά μάλιστα ειλικρινά συγγνώμη αν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλε την ηθοποιό Heather Lind.

Η ηθοποιός ανέφερε στο επίμαχο ποστ της στο Instagram πως δεν την παρενόχλησε μόνο μία φορά. “Όταν ξεκίνησε η φωτογράφηση με χούφτωσε ξανά. Η Barbara γούρλωσε τα μάτια της σαν να λέει “όχι πάλι”.

Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον φωνάζουμε “κύριε πρόεδρε”. Νόμιζα ότι η εξουσία του προέδρου είναι να βοηθά ανθρώπους και να υπηρετεί ως σύμβολο για τη δημοκρατία μας”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις