Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η συγγνώμη της Lufthansa στη Ρωσία για το σποτ του FIFA World Cup

Lufthansa spot FIFA World Cup

Λίγες μέρες μετά την επίσημη πρώτη του σποτ της Lufthansa για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η γερμανική αεροπορική εταιρεία το απέσυρε. Ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τη Ρωσία.

Το σποτάκι της Lufthansa για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Ρωσία γυρίστηκε στη γειτονική Ουκρανία. Μια χώρα της οποίας οι σχέσεις με τη Μόσχα είναι τεταμένες τα τελευταία χρόνια.

Στο σποτ της Lufthansa για το Παγκόσμιο Κύπελλο πρωταγωνιστούν δύο οπαδοί της εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Φαίνονται αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν μια νέα επιτυχία όπως στο Ρίο όπου η Γερμανία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Φαντάζονται τους εαυτούς τους σε μια βροχερή πλατεία και να απολαμβάνουν τη θάλασσα στις όχθες ενός ποταμού. Οι θεατές βέβαια δεν άργησαν να εντοπίσουν ότι πρόκειται για σκηνές που γυρίστηκαν στην ουκρανική πρωτεύουσα.

H συγγνώμη της Lufthansa

“Παρατηρήσαμε στα πρώτα σχόλια ότι το σποτ πλήγωσε τα αισθήματα κάποιων θεατών. Λυπούμαστε ειλικρινά και ζητάμε συγγνώμη για αυτό. Η Lufthansa το Σαββατοκύριακο απέσυρε το βίντεο από όλα τα προφίλ της στα social media” αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας.

Το σποτάκι, όπου τα αεροπλάνα της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας εμφανίζονται με λογότυπο “Fanhansa”, γυρίστηκε στο Κίεβο, κάτι που όπως εξήγησε η γερμανική αεροπορική εταιρεία έγινε για λογιστικούς λόγους. Μια κοινή πρακτική για διαφημίσεις, όπως υπογραμμίζει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=3KVwd4RAsVk

Πηγή: Airlive

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις