Κόσμος

Η συγγνώμη του Ματ Ντέιμον – Τα μαζεύει μετά τον σάλο

Απολογείται τώρα ο Ματ Ντέιμον για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε πυρά όταν έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ABC «Popcorn With Peter Travers».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφερόμενος στα πρόσφατα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν για το Χόλιγουντ, ο Ματ Ντέιμον είπε ότι «υπάρχει διαφορά μεταξύ του να χτυπήσεις κάποιον απαλά στον πισινό και τον βιασμό ή τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού. Και αυτές οι δύο συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπιστούν και να εξαλειφθούν, αλλά δεν θα έπρεπε να εξισώνονται. Σωστά;».

Και στη συνέχεια ο Ματ Ντέιμον έγινε αντικείμενο κριτικής και πάλι για τα σχόλια που έκανε στο Business Insider σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής βίας στο Χόλιγουντ.

“Δεν θέλω να συμβάλλω στον πόνο άλλων ανθρώπων”

«Βρισκόμαστε σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή και νομίζω ότι είναι θαυμάσιο αλλά νομίζω ότι κάτι που δεν συζητείται συνολικά είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνδρες οι οποίοι δεν κάνουν τέτοια πράγματα και οι ζωές τους δεν θα επηρεαστούν», δήλωσε ο Ματ Ντέιμον.

Σε νέα όμως εμφάνισή του ο διάσημος ηθοποιός απολογήθηκε, λέγοντας ότι εύχεται να είχε ακούσει περισσότερα πριν λάβει αποφάσεις γι αυτό το θέμα και είπε ότι δεν θέλει να συμβάλει στον πόνο άλλων ανθρώπων με τα λόγια ή τις πράξεις του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη WSJ: Ο Πιτ Χέγκσεθ είχε σχέδιο «βόμβα» για μείωση αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη – Το μπλόκο του Μάρκο Ρούμπιο
Ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ είχε προετοιμάσει νέες περικοπές στην Ευρώπη, πέραν αυτών που είχαν προηγηθεί σε Πολωνία και Ρουμανία, αλλά τελικά απορρίφθηκε
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ
Εξέλιξη – θρίλερ στο Μονακό: Στη Γερμανία εντοπίστηκε η γυναίκα που καταζητείται για την έκρηξη με στόχο τον Ουκρανό ολιγάρχη – Ντύθηκε άντρας
Οι αρχές του Μονακό ανακοίνωσαν χθες Πέμπτη (02.07.2026) ότι τυτοποιήθηκε πρόσωπο ως ύποπτο για την επίθεση στον Ουκρανό Βαντίμ Γερμολάεφ με παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα
Αστυνομία στο Μονακό