Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονιστική εξομολόγηση! Τη βίαζε για χρόνια ο πατέρας της – Απειλούσε να την κάνει μπάνιο με οξύ

Συγκλονιστική εξομολόγηση! Τη βίαζε για χρόνια ο πατέρας της – Απειλούσε να την κάνει μπάνιο με οξύ

Μετά από χρόνια ταπεινωτικής σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια του πατέρα της, η 53χρονη Kim Chown μοιράζεται την ιστορία της για να ενθαρρύνει άλλα θύματα να μιλήσουν.

Από τα 14 μέχρι τα 20 της χρόνια η Kim Chown έζησε εφιαλτικά βασανιστήρια από τον πατέρα της που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή. Την απειλούσε να την κάνει μπάνιο με οξύ αν τολμήσει να μιλήσει.

Ο 79χρονος πρώην λέκτορας πανεπιστημίου Francis Beaumont καταδικάστηκε για πέντε αδικήματα βιασμού κατά της κόρης του όταν ήταν παιδί.

Η Kim Chown υπέφερε για χρόνια τα βασανιστήριά του και αναγκάστηκε να κάνει δύο φορές έκτρωση. Τη βίασε πολλές φορές στο Yorkshire και σε σπίτι στο Guiseley. Απειλούσε κάθε φορά να τη σκοτώσει αν μιλήσει.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ο εφιάλτης σωματικής, σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης που ζούσε στα χέρια του πατέρα της. Ο λέκτορας πανεπιστημίου άρχισε να την κακοποιεί όταν πήρε την κόρη του να ζήσουν στην Κένυα.

Φρόντιζε να τη μεθάει κάτι που οδήγησε την Κim Chown να δίνει μάχη με τον αλκοολισμό για χρόνια. Συνέχισε να κακοποιεί την κόρη του όταν γύρισαν για να ζήσουν στο Guiseley. Ο εφιάλτης κράτησε μέχρι τα 20 της χρόνια.

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι μπορεί να καταδικαστεί μόνο για αδικήματα που διαπράχθηκαν σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο. Χαρακτήρισε όμως την κακοποίηση ως “εκστρατεία βιασμού”.

“Είστε πολύ έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζατε πολύ καλά τι κάνατε. Θέλατε να την υποβαθμίσετε, να την κάνετε να υποταχτεί στις σεξουαλικές σας απαιτήσεις”.

Οι τρομακτικές απειλές θανάτου

Η Kim Chown που έδωσε αποδείξεις στο δικαστήριο περιέγραψε πως πάγωσε όταν ο πατέρας της απείλησε να τη σκοτώσει αν αποκαλύψει κάτι. Απειλούσε να την κάνει μπάνιο σε οξύ ή να πετάξει το πτώμα της σε θάμνους στην Κένυα.

Πήρε τις απειλές του σοβαρά επειδή ήξερε ότι είχε πρόσβαση σε χημικά όσο εργαζόταν. Είχε πάντα μια πλαστική τσάντα κάτω από το μαξιλάρι του και απειλούσε να την πνίξει.

Όταν είπε στη μητέρα της για όσα ζούσε στα χέρια του, έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Εκείνος όμως κατάφερε να υπογράψει την ανάκλησή της.

Η 53χρονη βρήκε το θάρρος να πάει ξανά στην αστυνομία το 2015 και να τον καταγγείλει. Παραιτήθηκε από το δικαίωμα στην ανωνυμία της με την ελπίδα να γίνει πρεσβευτής για τα θύματα παρόμοιας κακοποίησης.

“Είμαι ένα από τα πιο δυνατά θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του. Πολλοί άνθρωποι στην περίπτωσή μου δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείο της ζωής τους. Πολλοί παίρνουν το μυστικό μαζί τους στον τάφο, άλλοι βάζουν τέλος στη ζωή τους”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις