Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η συγκλονιστική ιστορία επιζώντων από το μακελειό στο Λας Βέγκας

Η συγκλονιστική ιστορία επιζώντων από το μακελειό στο Λας Βέγκας

Έζησαν μαζί μια από τις πιο τρομακτικές και τραυματικές εμπειρίες της ζωής τους. Ο Brandon έγινε ασπίδα για σώσει τη Mykenzie από τα πυρά στο χτύπημα στο Λας Βέγκας.

Ο 22χρονος Brandon Helmick μπήκε μπροστά στην 21χρονη Mykenzie Lane όταν δέχτηκε πυρά στο αιματοκύλισμα του Λας Βέγκας. Φρόντισε και να τη μεταφέρει με ασφάλεια στην πλάτη του για να γλιτώσουν.

Αυτά τον περασμένο Οκτώβριο. Είχαν ταξιδέψει από το σπίτι τους στο Orange County για το φεστιβάλ Route 91 Harvest. Από το χτύπημα στο φεστιβάλ του Λας Βέγκας κινδύνεψαν να χάσουν και οι δύο τις ζωές τους. Η Mykenzie χτυπήθηκε από μια σφαίρα στη συναυλία.

Ο μόνος λόγος που είναι ζωντανή, όπως αναφέρει, είναι ο Brandon. Έβαλε το σώμα του ως ασπίδα για την προστατεύσει και να καταφέρει να απομακρυνθούν με ασφάλεια. Λίγο καιρό μετά και ο Brandon της έκανε πρόταση γάμου την Παρασκευή και θα παντρευτούν στις 3 Αυγούστου.

Η μαρτυρία από το μακελειό στο Λας Βέγκας

“Όλοι προσπάθησαν να παραμείνουν ήρεμοι. Σαν να ξέραμε πώς να αποφύγουμε τα χειρότερα. Άνθρωποι έπεφταν παντού γύρω μας. Δεν υπήρχε μέρος να κρυφτούμε. Είδα κάποιον να πεθαίνει στα χέρια κάποιου άλλου” είπε η Mykenzie στο Register.

Ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει ένιωσε το τσίμπημα μιας σφαίρας. Στιγμές αργότερα και ενώ κρυβόταν πίσω από ένα αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της. “Δεν ήθελα να το μάθει αυτό από τις ειδήσεις”.

Συνέχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Ο Brandon την πήρε στην πλάτη του και οι δυο τους κατάφεραν να απομακρυνθούν. Πήραν ταξί και πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο. Και μετά την πιο τρομακτική εμπειρία τους, θα πορεύονται για πάντα μαζί στη ζωή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις