Κόσμος

Συγκλονιστική μαρτυρία: Η Ελληνίδα παθολόγος που “κέρδισε” 35 φορές τον κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: Ελληνίδα παθολόγος που εργάζεται στο Μιλάνο της Ιταλίας συγκλονίζει με τη μαρτυρία της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μιλά Ελληνίδα παθολόγος που εργάζεται στο Μιλάνο. Η παθολόγος μολύνθηκε από τον κορονοϊό, ενώ εργαζόταν σώζοντας συνανθρώπους από τον φονικό ιό. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Είχα πονοκέφαλο στην αρχή, όχι υψηλό πυρετό, έχασα λίγο την όσφρηση μου και είχα και ρινίτιδα. Την τέταρτη ημέρα αισθάνθηκα λίγο δύσπνοια».

Η Κωνσταντίνα Μανιατάκου, Παθολόγος που εργάζεται σε κλινική στο Μιλάνο, συνέχισε: «Αναγκάστηκα να αναρρώσω με τον σύζυγό μου και με τη μητέρα του, την πεθερά μου, η οποία η καημένη είχε έρθει να μας δει και τελικά αποκλείστηκε».

Η Ελληνίδα γιατρός νίκησε τον κορονοϊό, όχι μία φορά αλλά 35, καθώς τόσοι ήταν οι ασθενείς της που ανάρρωσαν στην κλινική ευπαθών ομάδων που εργάζεται στο Μιλάνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αδιανόητες εικόνες από τον καύσωνα στην Ευρώπη: Στο Βερολίνο δροσίζονται με αύρες, ενώ οι Παριζιάνοι έκαναν «καταφύγιο» το ΙΚΕΑ
Οι εικόνες από το Βερολίνο είναι πραγματικά εντυπωσιακές με την αύρα που ουσιαστικά χρησιμοποιείται για την επιβολή της τάξης να βρίσκεται στους δρόμους έχοντας έναν άλλο ρόλο
Αύρες δροσίζουν πολίτες στο Βερολίνο 19