Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονίζει Ισπανός γιατρός: Ναρκώνουμε τους ασθενείς για να πεθάνουν ανώδυνα…

Ισπανία

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: Μετά την Ιταλία, και η Ισπανία φαίνεται πως μπαίνει σε ένα σπιράλ θανάτου, καθώς οι ασθενείς που καταλήγουν συνεχώς αυξάνονται. Η αυθεντικότητα του βίντεο και της δήλωσης του φερόμενου γιατρού, πάντως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Το σύστημα Υγείας της χώρας φαίνεται πως είναι αδύνατο να καταφέρει να διαχειριστεί τα περιστατικά… Η κατάσταση στην Ισπανία είναι πλέον δραματική, με τους νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς, και οι εικόνες από τους ασθενείς να βρίσκονται στην κυριολεξία στο πάτωμα που έκαναν τον γύρο του κόσμου τις προηγούμενες μέρες ήταν πραγματικά γροθιά στο στομάχι.

Ήρθε όμως ένα ακόμη βίντεο να αποκαλύψει την σκληρή πραγματικότητα στα νοσοκομεία της Ισπανίας… Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι πολλά έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο σχετικά με τη συγκεκριμένη συνέντευξη του “γιατρού”, ο οποίος φέρεται να μην είναι καν επιστήμονας, αλλά ούτε και να τον γνωρίζουν οι Αρχές της ευρύτερης περιοχής. 

Ένας γιατρός που υποστηρίζει ότι εργάζεται σε νοσοκομείο της Ισπανίας ξεσπάει σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα που τον καταγράφει, τη στιγμή που περιγράφει την κατάσταση που βιώνει καθημερινά ο ίδιος αλλά συνάδελφοί του στα νοσοκομεία της Ισπανίας. “Έχω πάρει πολλά μηνύματα… Λένε ότι αφαιρούν τους αναπνευστήρες από ανθρώπους πάνω από 65 έτη και τους ναρκώνουν για να πεθάνουν, γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί αναπνευστήρες για όλους, ώστε να τους δώσουν στους πιο νέους”, αναφέρει ο γιατρός.

Στη συνέχεια, όμως, βάζει να ακουστεί και ένα ανατριχιαστικό ηχητικό μήνυμα… “Θα σας βάλω ένα ηχητικό το οποίο λέει τα εξής: “Η κατάσταση στη Μαδρίτη είναι δραματική…Δεν υπάρχουν υλικά, δεν υπάρχει χώρος, δεν υπάρχουν αναπνευστήρες. Πολλούς ασθενείς πρέπει να τους ναρκώσεις και να τους κρατάς από το χεράκι… διότι η οικογένεια τους δεν μπορεί να είναι στο πλευρό τους… βοηθώντας τους έτσι να πεθάνουν… για να ελευθερωθούν αναπνευστήρες για τους ανθρώπους κάτω των 65 ετών.

Πρέπει να πας στη δουλειά με αυτή την κατάσταση, ξέροντας ότι θα πρέπει να αφήσεις πολλούς ανθρώπους να πεθάνουν. Κλαις στο σπίτι σου, κλαις τη νύχτα και πρέπει την επόμενη μέρα να συνεχίσεις να εργάζεσαι. Αυτό είναι παράνοια. Πρέπει να κλείσουν τη Μαδρίτη, να φέρουν προμήθειες, διότι αν δεν μπορέσουμε να φρενάρουμε, να καταστείλουμε αυτό τον ιό θα πεθάνουμε όλοι”, ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις