Site icon NewsIT

Συγκλονίζει κοριτσάκι που προσφέρει γλυκό σε προσφυγόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

10.09.2015 | 08:07
Συγκλονίζει κοριτσάκι που προσφέρει γλυκό σε προσφυγόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αθώα μάτια ενός κοριτσιού δεν είδαν "παιδιά ενός κατώτερου Θεού" στα πρόσωπα των προσφυγόπουλων.

Η μικρούλα από τη Γερμανία, που προσέφερε ένα γλυκό σε μικρή προσφυγοπούλα που μόλις έφτασε στη χώρα, κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζει με την ευαισθησία της

“Αυτή η γλυκιά στιγμή… ένα μικρό κορίτσι από τη Γερμανία και ένα νεαρό προσφυγόπουλο” ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το βίντεο που ανέβασε στο Twitter η δημοσιογράφος του NBC News, Cassandra Vinograd.


Η δημοσιογράφος κατέγραφε την άφιξη των απελπισμένων προσφύγων στη Γερμανία, όπου άλλοι μετανάστες είχαν ήδη γίνει δεκτοί.

Απαθανάτισε και την κίνηση μιας πιτσαρίας στο Μόναχο, η οποία προσέφερε δωρεάν πίτσα και μακαρονάδες στου πρόσφυγες που κατέφθαναν στη χώρα.


Από τη στιγμή που τα 2 βίντεο ανέβηκαν στα social media έγιναν viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να τα έχουν κοινοποιήσει περισσότερες από 1.000 φορές, τη στιγμή που η ανθρωπιστική κρίση αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν λοιπόν οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο έρχονται αντιμέτωπες με τον ρατσισμό των μεγάλων, η αθωότητα των παιδιών ανατρέπει τα δεδομένα και μας κάνει να χαμογελάμε και να ευχόμαστε πως όλοι μας θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version