Κόσμος

Συναγερμός στην Εθνική Φρουρά: Στρατιώτης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς, που υπηρετεί σε φυλάκιο στη Λευκωσία.

Το αποτέλεσμα επήλθε μετά από προεγχειρητικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο στρατιώτης, από τον οποίον, μεταξύ άλλων, απαιτήθηκε και διενέργεια τεστ για κορονοϊό.

Όσοι στρατιώτες βρίσκονταν εντός του φυλακίου τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ οι υπόλοιποι που ήταν εξοδούχοι, παρέμειναν στα σπίτια τους και τέθηκαν σε περιορισμό.

Σε όλους τους στρατιώτες του φυλακίου, αλλά και τις επαφές του θετικού κρούσματος, διενεργήθηκαν τεστ για κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι χώροι του εν λόγω φυλακίου έχουν απολυμανθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση WP: Ο Τραμπ επιστρέφει στη συμφωνία Ομπάμα για τα πυρηνικά του Ιράν, την οποία είχε χαρακτηρίσει «σκουπίδια»
Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ στην Ελβετία και η επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων θα περιλαμβάνει το ανώτατο όργανο που επιβλέπει τη διαμεσολάβηση
Ντόναλντ Τραμπ 5