Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συναγερμός στο Άμστερνταμ! “Ύποπτη κατάσταση σε αεροπλάνο”!

Άμστερνταμ

Οι αρχές της Ολλανδίας ερευνούν μια “ύποπτη κατάσταση” σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σίπχολ, στου Άμστερνταμ. Ασφαλείς ευτυχώς οι επιβάτες.

Η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία ερευνά μια “ύποπτη κατάσταση” μέσα σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις για το συμβάν αυτό.

Για αρκετή ώρα δεν υπήρχαν πληροφορίες για τυχόν τραυματισμένους ανθρώπους, ωστόσο… τέλος καλό – όλα καλά.

Σώοι και αβλαβείς οι επιβάτες του αεροπλάνου στο Άμστερνταμ

Οι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους στο οποίο ήταν σε εξέλιξη μια “ύποπτη κατάσταση”, στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από αυτό, ανακοίνωσε η στρατιωτική αστυνομία.

“Η έρευνα συνεχίζεται”, πρόσθεσαν στην ανακοίνωσή τους οι ολλανδικές αρχές.

Λίγο νωρίτερα, η διεύθυνση του αεροδρομίου είχε κάνει λόγο για ένα “σοβαρό” συμβάν το οποίο “θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες για τον πληθυσμό”, σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ANP.

Η στρατιωτική αστυνομία, η οποία είναι υπεύθυνη για τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, δεν έχει δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το τι ακριβώς συνέβη, ούτε σε ποια εταιρεία ανήκει το αεροπλάνο όπου σημειώθηκε αυτό το συμβάν.

Συναγερμός… κατά λάθος!

Η ισπανική αεροπορική εταιρεία Air Europa ανακοίνωσε απόψε ότι ο κυβερνήτης ενός αεροσκάφους της στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ “σήμανε κατά λάθος τον συναγερμό”.

“Λάθος συναγερμός. Στην πτήση από το Άμστερνταμ για τη Μαδρίτη σήμερα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε κατά λάθος ο συναγερμός περί αεροπειρατείας στο αεροδρόμιο. Δεν συνέβη τίποτα, όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και ασφαλείς και περιμένουν να πετάξουν σύντομα”, ανέφερε μέσω του Twitter η εταιρεία, η οποία ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις