Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συναγερμός στο Λονδίνο! Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του Κοινοβουλίου – Χτύπησε πεζούς και ποδηλάτες

Συναγερμός στο Λονδίνο! Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του Κοινοβουλίου – Χτύπησε πεζούς και ποδηλάτες

– Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί
– Αρκετοί τραυματίες πεζοί και ποδηλάτες
– Το αυτοκίνητο έπεσε στα κιγκλιδώματα στην πύλη του βρετανικού Κοινοβουλίου

Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό που έπεσε με αυτοκίνητο στην πύλη του βρετανικού Κοινοβουλίου. Αστυνομικοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση.

Μάρτυρες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο καθώς το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του κοινοβουλίου στις 07:30 το πρωί. Περίπου 12 ένοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και απομάκρυναν τον οδηγό.

Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει το περιστατικό ως σοβαρό τροχαίο και συνέλαβε τον οδηγό. Ωστόσο σήμανε συναγερμός από το πρωί και έχουν στείλει πολλούς αστυνομικούς στο Westminster.

«Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί δεν θεωρούν ότι η ζωή κάποιου από τους τραυματίες βρίσκεται σε κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλεισθεί για να διευκολυνθούν οι έρευνες. Ο σταθμός Γουέστμινστερ του μετρό είναι κλειστός», ανακοίνωση η Μητροπολιτική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η βρετανική αστυνομία συγκοινωνιών ανακοίνωσε ότι έκλεισε ο σταθμός μετρό του Γουέστμινστερ. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο και 200 αστυνομικοί είχαν σπεύσει επί τόπου στο σημείο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις