Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο! Εκκένωσαν σταθμό του μετρό για ύποπτο πακέτο

αστυνομία Λονδίνο

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο. Δεν ήταν ύποπτο το δέμα που βρέθηκε στην περιοχή Saint Paul και ανάγκασε την αστυνομία να κλείσει προληπτικά τον σταθμό του μετρό.

Η υπηρεσία δημόσιων μεταφορών του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι η αστυνομία έκλεισε προληπτικά τον σταθμό του μετρό St Paul στο οικονομικό κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει ζήτημα ασφαλείας στην περιοχή.

Νωρίτερα ανακοίνωσε ότι ερευνά καταγγελία για ύποπτο δέμα σε κτίριο κοντά στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου και έκλεισε έναν δρόμο κοντά στην περιοχή. Στη συνέχεια όμως ανακοίνωσε ότι το δέμα δεν ήταν ύποπτο.

Εκκένωση της περιοχής για ύποπτο πακέτο

Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο, με μάρτυρες να λένε ότι τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από τα παράθυρα και να φύγουν από τα γραφεία τους.

“Υπάρχουν σκυλιά και αστυνομία παντού γύρω από τον σταθμό St Paul’s. Μίλησα με φρουρό και μου είπε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης και του σούπερ μάρκετ Tesco. Είπε ότι πιθανότατα υπάρχει ύποπτο πακέτο σε ένα από τα κτίρια”, δήλωσε μάρτυρας που βρίσκεται στην περιοχή.

Η αρμόδια υπηρεσία μεταφορών στο Λονδίνο επιβεβαίωσε πως έκλεισε τον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις