Κόσμος

Συναγερμός στο Λονδίνο: Πυρκαγιά ξέσπασε σε μεγάλο ζωολογικό

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα (23.12.2017) σε καφετέρια και κατάστημα δώρων στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ζώων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου (LFB), κοντά στο σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ταΐσουν τα ζώα.

«Η πυρκαγιά στο @zsllondonzoo είναι τώρα υπό έλεγχο», ανέφερε η LFB στο Twitter, προσθέτοντας ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο όλο το πρωί για να κατασβήσουν πλήρως τη φωτιά, που προκάλεσε ζημιές στην καφετέρια και το κατάστημα.

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν στον ζωολογικό κήπο, που βρίσκεται στο Ρίτζεντ Παρκ στο κεντρικό Λονδίνο. Η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι περίπου τα τρία τέταρτα του Adventure Café και ενός καταστήματος δώρων είχαν πιάσει φωτιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμα γνωστά.

«Ο Ζωολογικός Κήπος του Λονδίνου αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα συμβάν. Θα σας ενημερώσουμε όσο γρήγορα μας επιτρέπουν οι συνθήκες», ανέφεραν νωρίτερα οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου σε ανάρτηση στο Twitter.

Στον ζωολογικό κήπο φιλοξενούνται 20.166 ζώα.

Δείτε τις εικόνες

london london london london london london london london london london london london london london

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Παιδιά πεθαίνουν στη Γαλλία επειδή δεν ξέρουν κολύμπι, 43 νεκροί – Ρεκόρ ζέστης στην Ισπανία και συναγερμός σε Δανία και Σουηδία
Σε κόκκινο συναγερμό αύριο (25.06.2026) το 75% της Γαλλίας λόγω του καύσωνα - Απόγνωση σε Ισπανία, Ιταλία - Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες
«Βράζει» η Γαλλία από τον καύσωνα
Ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας υπέρ της βερμούδας στο γραφείο εν μέσω καύσωνα: «Αν είναι καλοραμμένη, κανένα πρόβλημα»
«Εγώ φοράω κοστούμι και γραβάτα γιατί αυτό είναι το dress code ενός υπουργού» δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Φαραντού - Τι ισχύει με τη βερμούδα στα γραφεία στη Γαλλία
Αστυνομία Γαλλία