Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ: Άνδρας πέταξε φυσίγγια έξω από τη βασιλική κατοικία

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ: Άνδρας πέταξε φυσίγγια έξω από τη βασιλική κατοικία

Συναγερμός σήμανε στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, καθώς ένας άνδρας πέταξε ύποπτα φυσίγγια κυνηγετικών όπλων στο έδαφος έξω από τη βασιλική κατοικία.

Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα με την αστυνομία να πραγματοποιεί μια ελεγχόμενη έκρηξη, ενώ έγινε και μια σύλληψη. Στην κατοχή του άνδρα που κρατείται βρέθηκε και μια ύποπτη τσάντα.

Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν βρισκόταν μέσα στο παλάτι τη στιγμή του περιστατικού.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης ακούστηκε και η ελεγχόμενη έκρηξη.

The surreal spectacle of Jacob Rees-Mogg broadcasting from a Portakabin outside Buckingham Palace while a controlled explosion is apparently carried out pic.twitter.com/N9PmKdtWOx

«Αστυνομικοί συνέλαβαν γρήγορα έναν άνδρα γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαΐου, αφού πλησίασε τις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ και πέταξε μια σειρά από αντικείμενα – που πιθανολογείται ότι ήταν φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, στους χώρους του παλατιού. Αυτά έχουν ανακτηθεί και θα μεταφερθούν για εξειδικευμένη εξέταση. Δεν υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς ή τραυματισμούς. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή όπλου και θα τεθεί υπό κράτηση» τονίζει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Να σημειωθεί ότι πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να κατασκηνώνουν στην περιοχή για να εξασφαλίσουν θέσεις στην πρώτη σειρά κατά τη στέψη του Βασιλιά Κάρολου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις