Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροπλάνο στο Κεντάκι: Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων

Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροπλάνο στο Κεντάκι: Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ ΜΠΕ

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την συντριβή μονοκινητήριου αεροπλάνου στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (04.03.2024).

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες των αρχών, το μονοκινητήριο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ, αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κινητήρα.

Δεν προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα αυτοκίνητα ή σε γειτονικά κτίρια – το αεροπλάνο συνετρίβη ακριβώς πίσω από ένα κατάστημα Costco. Ωστόσο, η αστυνομία αναφέρει ότι αρκετοί άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροπλάνο είναι νεκροί. Το αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά τη σύγκρουση.

Η Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο αντιμετώπισε άμεσα την πυρκαγιά, ενώ περισυνέλλεξαν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα για τα αίτια της πτώσης.

 

“Λυπούμαστε για την απώλεια των ψυχών που επέβαιναν στο αεροσκάφος, αλλά είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουν όλοι για να σταθεροποιήσουν το περιστατικό και να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν επιπλέον θύματα”, δήλωσε η υπεύθυνη ενημέρωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Kendra Loney.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ακόμη τον συνολικό αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο αεροπλάνο όταν αυτό συνετρίβη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις