Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σύννεφα στο Μπάκινγχαμ – Μόνη της στο Παλάτι η Κέιτ

Σύννεφα στο Μπάκινγχαμ – Μόνη της στο Παλάτι η Κέιτ

Πληθαίνουν οι φήμες για την ένταση στις σχέσεις ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ. Και αυτές εντάθηκαν ακόμα περισσότερο όταν μαθεύτηκε ότι η Κέιτ πήγε μόνη της στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ για να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η 36χρονη Κέιτ Μίντλετον πέρασε τις πύλες του Μπάκινγχαμ οδηγώντας μόνη της το Range Rover της το μεσημέρι της Τετάρτης. Τα social media πήραν φωτιά και μάλιστα κάποιοι έγραψαν: «Η Κάθριν έφτασε στο Μπάκινγχαμ. Αναρωτιέμαι γιατί. Μάλλον για να πιεί τσάι με την Βασίλισσα». Η επίσκεψη της Κέιτ έγινε σε μια περίοδο που κάποιοι καλούν την Μέγκαν Μαρκλ να αποτανθεί στην Βασίλισσα Ελισάβετ για να λυθεί η παρεξήγηση που έχει γίνει μεταξύ τους.

Στις αρχές του μήνα φούντωσαν οι φήμες ότι η Μέγκαν είναι ιδιαίτερα απαιτητική με το προσωπικό και πολλές φορές αγενής και ότι δεν θα πηγαίνει καλά με την Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, λέγεται ότι η Κέιτ έφυγε με δάκρυα στα μάτια μετά την πρόβα για τα παρανυφάκια λίγο πριν το γάμο του Χάρι με την Μέγκαν τον περασμένο Μάιο. Την ίδια ώρα, βασιλικός βιογράφος, υποστηρίζει ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ δύσκολα για την Βασιλική Οικογένεια λόγω της έντασης στις σχέσεις ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

Ο Christopher Wilson, ο οποίος έχει γράψει βιογραφίες για τον Κάρολο και την Καμίλα, υποστηρίζει ότι η Κέιτ θέλει να περάσει τις γιορτές με την δική της οικογένεια στο Μπακλμπερι μετά το γεύμα των Χριστουγέννων με την Βασίλισσα.

Η Κέιτ, ο Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά θα είναι στην βασιλική κατοικία στο Νόρφολκ παρά το γεγονός ότι είχε μεταδοθεί ότι θα μένουν στο Μπάκλμπερι με τους Μίντλετον. Ο Χάρι και η Μέγκαν θα μείνουν στην κατοικία της Κέιτ και του Χάρι στο Νόρφολκ όπως έκαναν και πέρυσι. Πάντως, λέγεται ότι από την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο γυναίκες, τα λαμπάκια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν θα χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα για να ανάψουν…

πηγή: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις