Κόσμος

Συντριβή ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία – Νεκροί οι δυο πιλότοι

Ένα ρωσικό ελικόπτερο Ka-52 συνετρίβη στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου αναφέρει ότι οι δύο πιλότοι του μαχητικού ελικοπτέρου είναι νεκροί.

Οι σοροί των δύο πιλότων εντοπίστηκαν από ομάδα έρευνας και διάσωσης και μεταφέρθηκαν σε αεροπορική βάση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αιτία της πτώσης προέρχεται από βλάβη στη μηχανή, αναφέρει ο ρωσικός στρατός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σαμποτάζ» στους ιταλικούς σιδηροδρόμους ενόψει της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων εξετάζουν οι αρχές
Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τρία περιστατικά στις γραμμές των σιδηροδρόμων γύρω από την Μπολόνια και δεν αποκλείει να έχουν ενδεχομένως σχέση με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Γενική εικόνα των επιβατών που κατευθύνονται προς την αποβάθρα εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνου Κορτίνα 2026
Ακυρώνεται το φεστιβάλ ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι στην Ιαπωνία λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς τουριστών
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, καταγράφηκαν επανειλημμένα περιστατικά όπως «εισβολή σε ιδιωτικές κατοικίες χωρίς άδεια για χρήσης της τουαλέτας», «ρίψη σκουπιδιών» και «αφόδευση σε ιδιωτικές αυλές σπιτιών»
Κερασιές στην Ιαπωνία