Κόσμος

Συντριβή ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία – Νεκροί οι δύο πιλότοι

Δύο πιλότοι της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας σκοτώθηκαν κατά την συντριβή του ελικοπτέρου τους, ενός επιθετικού Mi-28, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κοντά στην πόλη Χομς της Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το οποίο επικαλείται το δημόσιο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria-Novosti.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ελικόπτερο δεν κατερρίφθη, δεν αποτέλεσε τον στόχο πυρών, αλλά συνετρίβη στις 01.29΄τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας), στην επαρχία Χομς, επισημαίνει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Οι δύο πιλότοι του πληρώματος είναι νεκροί. Οι σοροί τους περισυνελέγησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης και έχουν μεταφερθεί στη (ρωσική) αεροπορική βάση Χμέιμιν”, στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε το υπουργείο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Ξύλο στα βενζινάδικα για λίγα λίτρα καυσίμων – Χάος μετά τα χτυπήματα των ουκρανικών drones σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις
Οι ελλείψεις καυσίμων έχουν μετατρέψει τα βενζινάδικα της Ρωσίας σε πεδίο «μάχης», με πολύωρη αναμονή, καβγάδες και εικόνες χάους να καταγράφονται καθημερινά
Καυγάδες σε βενζινάδικα στη Ρωσία