Κόσμος

Συρία: Πέντε νεκροί ύστερα από έκρηξη σε παγιδευμένο αμάξι

Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε έκρηξη σε παγιδευμένο αμάξι στη βορειοανατολική Συρία.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο χωριό Ταλ Χάλαφ, δυτικά της πόλης Ρας αλ-‘Αιν στη Συρία και όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, υπεύθυνη για αυτή την επίθεση είναι η κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG).

“Πέντε αθώοι πολίτες, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν” στην έκρηξη, ανέφερε το υπουργείο, ενώ η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε από την πλευρά της ότι η έκρηξη προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό αρκετών άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στην κόψη του ξυραφιού Ισραήλ και Ιράν: Θρίλερ με ακόμα έναν πυρηνικό επιστήμονα – Τα βλέμματα στραμμένα στη Γενεύη
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί θα απευθυνθεί σήμερα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη - Νέο πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο της Τεχεράνης
Κατεστραμμένα κτίρια στο Ισραήλ