Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συσκευή – δολοφόνος του κορονοϊού; «Ρουφάει» τα μικρόβια και τα εξολοθρεύει με υπεριώδη ακτινοβολία

Συσκευή – δολοφόνος του κορονοϊού; «Ρουφάει» τα μικρόβια και τα εξολοθρεύει με υπεριώδη ακτινοβολία

Η Dynamics, είναι μια εταιρεία ηλεκτρονικών και υποστηρίζει ότι έφτιαξε ένα μηχάνημα – εξολοθρευτή του κορονοϊού το οποίο με απλά λόγια απορροφά τα μικρόβια και τα ανατινάζει με μεγάλες δόσεις υπεριώδους ακτινοβολίας.

Η τεχνολογία που αποκαλείται Nanowave, σύμφωνα με την εταιρεία είναι ικανή να εξαφανίσει κατά 99% τον κορονοϊό σε λιγότερο από δυο χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Η συσκευή Nanowave Air, έχει 4 μοτέρ τα οποία μπορούν να απορροφήσουν έως και 300 λίτρα αέρα και στην συνέχεια να τον απελευθερώσει καθαρό από κορονοϊό σε απόσταση έως και 3 μέτρα. 

Η ομάδα των επιστημόνων έκανε τις δοκιμές μαζί με το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Τέξας αλλά και το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και πέτυχαν την εξουδετέρωση του ιού κατά 99,99907%.

Ο καθηγητής Elias Towe, δήλωσε ότι η ‘Dynamics δημιούργησε ένα από τα πιο βιώσιμα εργαλεία για την εξουδετέρωση του COVID-19. Χαρακτήρισε εντυπωσιακή την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος αυτού που τεσταρίστηκε στα μεγαλύτερα αμερικανικά εργαστήρια.

 

Ο Jeff Mullen, ιδρυτής της Dynamics και διευθύνων σύμβουλος δήλωσε: «Όταν αρχίσαμε αυτό το ταξίδι οι άνθρωποι δεν πίστευαν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία θα μπορούσε να εξουδετερώσει τον κορονοϊό.

Αυτό το μηχάνημα θα μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε χώρους υποδοχής, σε γραφεία, σε μεγάλα καταστήματα σε αίθουσες συσκέψεων ακόμα και σε αυτοκίνητα.

Το Nanowave Air μπορεί ακόμα και να λειτουργήσει και ατομικά αν είναι στραμμένο σε έναν άνθρωπο έτσι ώστε να του παρέχει συνεχώς καθαρό αέρα.

Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οδοντιατρεία, σε άλλα ιατρεία ακόμα και σε κομμωτήρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις