Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τα δραματικά πλάνα διάσωσης της Nikitah – Την έδεσε, τη φίμωσε με τα εσώρουχά της και τη βίασε με σύρμα [vid]

Τα δραματικά πλάνα διάσωσης της Nikitah – Την έδεσε, τη φίμωσε με τα εσώρουχά της και τη βίασε με σύρμα [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από τη διάσωση της 17χρονης τότε Nikitah Beadman που βασανίστηκε από τον πρώην της Robert Galleghan.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η στιγμή που βρίσκουν τη Nikitah δεμένη με σύρμα μέσα σε ένα κοντέινερ. Ο 33χρονος πρώην φίλος της την είχε δέσει, την είχε φιμώσει με τα εσώρουχά της και τη βίασε. Η Nikitah αφηγήθηκε την τρομακτική νύχτα που ο Robert Galleghan της επιτέθηκε βάναυσα σε απομονωμένο κτήμα του στο Tallai το 2012. Η ανήλικη τότε είχε προσπαθήσει να χωρίσει από τον φίλο της όταν άρχισε να την κακοποιεί.

Πήγε σε ένα πάρτι στο σπίτι του για να μην τον εξαγριώσει. Αμέσως όμως έγινε επιθετικός μαζί της. “Ήξερα τι θα συνέβαινε. Πάντα μου έλεγε πως θα με θάψει”. Του είπε τότε ότι θέλει να χωρίσουν. Την πέταξε πάνω σε ένα τοίχο και της χτύπησε το κεφάλι στο τραπέζι. Οι φίλοι τους προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τους έδιωξε με την απειλή μαχαιριού.

Στη συνέχεια πήρε τη 17χρονη και την έβαλε μέσα σε ένα κοντέινερ στο πίσω μέρος του ακινήτου, πιστεύοντας ότι θα έρχονταν οι αστυνομικοί. Έδεσε τη Nikitah σε ένα καρότσι με σύρμα που το τύλιξε τόσο σφιχτά γύρω από τον λαιμό της και λίγο έλειψε να πνιγεί. Την είχε φιμώσει με τα εσώρουχά της και τη βίασε με σύρμα. “Όχι με σεξουαλικό τρόπο. Ως βασανιστήριο για να μην μπορώ να κάνω παιδιά”. Τη χτυπούσε παράλληλα με κλωτσιές στο στομάχι.

“Ήταν διαβολικό αυτό που αντίκρισα”, σημείωσε ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στη διάσωση της 17χρονης. H Nikitah ευχαρίστησε τους δύο αστυνομικούς που την έσωσαν εκείνο το βράδυ του Δεκεμβρίου στη συναισθηματική τους συνάντηση μετά από 4 χρόνια.

Ο Robert Galleghan ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή. “Ήταν απελευθερωτικό που τον άκουσα να ομολογεί την ενοχή του. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτό. Επιτέλους απονεμήθηκε δικαιοσύνη”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε