Κόσμος

Τα… έσπασε ο Ματέο Σαλβίνι! Εκανε τον dj σε beach bar! – video

Γλέντησε με την καρδιά του το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ματέο Σαλβίνι. Έκανε τον dj σε beach bar προκαλώντας πανζουρλισμό στους λουόμενους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άφησε για λίγο την πολιτική και υποδύθηκε ένα ρόλο έκπληξη ο Ματέο Σαλβίνι. Ο ηγέτης της ακροδεξιάς στην Ιταλία τα… έσπασε στo θέρετρο «Papeete Beach» στη βόρεια Αδριατική Ριβιέρα, καθώς έκανε τον dj σε beach bar.

Ο Σαλβίνι σε τρελά κέφια φορώντας το μαγιό του ανέβηκε στα decks και άρχισε να βάζει μουσική γνωρίζοντας την αποθέωση από όσους ήταν εκεί. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του, ενώ ο ίδιος ήπιε αρκετά μοχίτο διασκεδάζοντας με τους παριστάμενους.

https://youtu.be/OSufd99q5i0

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας