Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα κρυφά σινιάλα της βασίλισσας Ελισάβετ! Τι λέει με την τσάντα και τη βέρα της!

Τα κρυφά σινιάλα της βασίλισσας Ελισάβετ! Τι λέει με την τσάντα και τη βέρα της!

Φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί τον δικό της κρυφό κώδικα επικοινωνίας για να στέλνει τα μηνύματά της στο προσωπικό.

Όπως αποκαλύπτει ο ιστορικός Hugo Vickers στο περιοδικό People, η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα και τη βέρα της για να στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα στο προσωπικό της.

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ περνάει την τσάντα από το ένα της χέρι στο άλλο είναι μια ένδειξη πως είναι έτοιμη να τερματίσει μια συνομιλία.

Αν πάλι βάλει την τσάντα της στο τραπέζι σημαίνει πως είναι έτοιμη να αποχωρήσει από μια εκδήλωση. Για να στείλει το μήνυμα πως θέλει να ξεφύγει αμέσως από μια συζήτηση, η βασίλισσα Ελισάβετ στρίβει τη βέρα της!

“Θα το κάνουν πολύ όμορφα και διακριτικά. Θα προσεγγίσει κάποιος από το προσωπικό και θα πει στον άμεσα ενδιαφερόμενο πως κάποιος άλλος θέλει πολύ να του μιλήσει”, τόνισε ο ιστορικός Hugo Vickers.

Όταν πάλι έχει επίσημες συναντήσεις στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχει στη διάθεσή της έναν διακριτικό βομβητή που χρησιμοποιεί για να καλέσει το προσωπικό και να συνοδεύσουν έξω τον επισκέπτη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε