Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα παίζει όλα για όλα η Μέι! Αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία μπορεί να μην υπάρξει Brexit!

Brexit

Η Τερέζα Μέι συνεχίζει την προσπάθεια για να πείσει τους βουλευτές να στηρίξουν τη συμφωνία για το Brexit με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κ. Μέι σε ομιλία της προς τους εργαζόμενους μιας εταιρείας ενέργειας στο λιμάνι του Γκρίμσμπι αναφέρθηκε στο Brexit και αφού απέρριψε τις δικές της ευθύνες έριξε το μπαλάκι στο βρετανικό κοινοβούλιο!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε στους εργαζόμενους, σε περίπτωση που καταψηφιστεί το σχέδιο της συμφωνίας της την Τρίτη, το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερη οικονομική αβεβαιότητα και καθυστέρηση και φυσικά το ενδεχόμενο να αποκλειστεί εξολοκλήρου ή να υπάρξει ένα πιο ήπιο Brexit. «Αν επιλέξουμε αυτόν τον δρόμο ίσως να μην αποχωρήσουμε καθόλου από την ΕΕ. Το μήνυμά μου στους βουλευτές που συμφωνούν μαζί μου ότι δεν πρέπει να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο είναι απλό: ο μόνος σίγουρος τρόπος για να το αποφύγουμε είναι να στηρίξουμε την Τρίτη την συμφωνία που εξασφάλισε η κυβέρνηση με την ΕΕ. Ας το κάνουμε».

Οι αντιδράσεις στην ομιλία της Τερέζα Μέι ήταν επικριτές από το σύνολο του πολιτικού κόσμου καθώς μέλη του Εργατικού Κόμματος δήλωσαν επικριτικά πως δεν είπε τίποτα καινούργιο για το Brexit και η ομιλίας της ήταν απλά χάσιμο χρόνου.

Επίσης βουλευτές του Εθνικού Κόμματος Σκοτίας είπαν ότι θα πρέπει να αποδεχθεί πως η κρίση γύρω από το Brexit οφείλεται στην δική της αδιαλλαξία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις