Κόσμος

Τα video games βοηθούν τους ντροπαλούς

Τα παιχνίδια στον υπολογιστή μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε η South China Morning Post, oι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα παιχνίδια στον υπολογιστή μπορεί να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των συνεσταλμένων ανηλίκων και να αυξάνουν την ικανοποίησή τους.

Επιπλεόν, τα παιδιά που περνούν πολλές ώρες παίζοντας video games στον υπολογιστή τους μπορεί να συνάπτουν φιλίες και να καλλιεργούν τις κοινωνικές δεξιότητές τους.

Τα video games θεωρούνται εξίσου ευεργετικά με το να συνάπτει κάποιος φιλίες με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή όχι διαδικτυακά, συμπεραίνουν οι επιστήμονες του Κινεζικού Πανεπιστημίου στο Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι βασίστηκαν στις απαντήσεις 600 μαθητών δημοτικού που περνούσαν καθημερινά, κατά μέσο όρο, 67 λεπτά, παίζοντας στον υπολογιστή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν θα δέσει το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταΐό σε λιμάνι της Τενερίφης, θα αγκυροβολήσει στα ανοιχτά για λόγους ασφαλείας
Όταν το πλοίο φτάσει στα ανοιχτά της Τενερίφης θα απαγορεύεται η ναυσιπλοΐα οποιουδήποτε σκάφους σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από το Hondius
κρουαζιερόπλοιο