Κόσμος

Ταϊλάνδη: Βρετανός τουρίστας έριξε μπουνιά σε Άραβα γιατί ακούμπησε τα γυμνά πόδια του πάνω στο κάθισμά του

Αυτοί που ήταν εκεί είπαν ότι ο Βρετανός το ζήτησε πρώτα ευγενικά αλλά ο Άραβας τον χλεύασε και γέλασε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα βίαιο περιστατικό συνέβη στις 11 Νοεμβρίου σε τουριστικό λεωφορείο στην Ταϊλάνδη όταν Βρετανός τουρίστας επιτέθηκε σε έναν άλλον άνδρα από τη Μέση Ανατολή επειδή έβαλε τα γυμνά του πόδια στο προσκέφαλο του καθίσματος κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Ο νεαρός ζήτησε από τον άνδρα πίσω του στο λεωφορείο να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα, κατά την διάρκεια ξενάγησης στο τροπικό νησί Πουκέτ στην Ταϊλάνδη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός απάντησε με γέλια και χλευασμούς, προκαλώντας τον καβγά μέσα στο λεωφορείο.

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει τον Βρετανό τουρίστα να ρίχνει μια γροθιά, ενώ ο άλλος άνδρας ανταπέδωσε κλωτσώντας τον με το γυμνό πόδι του από το εσωτερικό του οχήματος.

Το προσωπικό της εκδρομής αναγκάστηκε να παρέμβει και να χωρίσει τους δύο άνδρες πριν ο τσακωμός πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις,

Ο Ταϊλανδός ξεναγός, Yutthachai Samee, ο οποίος επίσης επέβαινε στο λεωφορείο, είπε: «Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο Άραβας τουρίστας έβαλε τα πόδια του στο κάθισμα ενός Βρετανού τουρίστα.

Ο Βρετανός τουρίστας του μίλησε ήρεμα, λέγοντάς του ότι ήταν ανάρμοστο, αλλά ο Άραβας πελάτης τον χλεύασε και γέλασε. Ο Βρετανός άρχισε να τραβάει βίντεο και προσπάθησε να του εξηγήσει ξανά ευγενικά, αλλά ο Άραβας τουρίστας τον αγνόησε.

«Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε, ενώ ο Άραβας πελάτης χρησιμοποίησε το παπούτσι του για να αμυνθεί. Φαινόταν να πιστεύει ότι ήταν εντάξει να συμπεριφερθεί έτσι, επειδή οι Βρετανοί τουρίστες ήταν νεότεροι» είπε ο ίδιος.

Μετά το περιστατικό, ο τουρίστας από τη Μέση Ανατολή ζήτησε να τον μεταφέρουν πίσω στο ξενοδοχείο του, ενώ η υπόλοιπη ομάδα συνέχισε το ταξίδι.

Ο Yutthachai περιέγραψε τον Βρετανό τουρίστα ως «ευγενικό», που ζήτησε συγγνώμη από όλους «παρά το γεγονός ότι τον προκάλεσε ο Άραβας». Πρόσθεσε: «Δεν θα είχε αντιδράσει έτσι αν δεν ήταν σοβαρό το περιστατικό».

Το κάποτε παρθένο νησί του Πουκέτ έχει υποστεί ζημιά από τον υπερτουρισμό, καθώς η ταϊλανδική κυβέρνηση εφαρμόζει ένα πρόγραμμα χωρίς βίζα για να αυξήσει τα έσοδα μετά τα χρόνια της πανδημίας.

Υπάρχουν επίσης φόβοι ότι το νησί έχει γίνει ένα καταφύγιο εγκληματικής δραστηριότητας, με την αστυνομία να μην είναι σε θέση να ελέγξει τους καβγάδες στους δρόμους και πιο οργανωμένες εγκληματικές ομάδες να κάνουν παράνομες δραστηριότητες μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Microsoft: Μαζικές περικοπές προσωπικού – 4.800 απολύσεις και ακόμη 1.600 αποχωρήσεις έως το 2027
Οι 1.600 θέσεις που καταργούνται άμεσα προέρχονται από τη θυγατρική βιντεοπαιχνιδιών Xbox - Οι θέσεις που θα καταργηθούν δεν θα αντικατασταθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη, διαβεβαιώνει η εταιρεία
Microsoft
Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Φρούριο» η Άγκυρα για τον Τραμπ – 1.000 άτομα στην αμερικανική αποστολή, έλεγχοι με ακτίνες Χ στο ξενοδοχείο όπου θα μένει
Αύριο Τρίτη (07.07.2026) στις 15:00 η συνάντηση Ερντογάν με Τραμπ - Αναλυτικά το πρόγραμμα του αμερικανού προέδρου - Στην Άγκυρα βρίσκεται ήδη ο Μαρκ Ρούτε
Το ξενοδοχείο στην Άγκυρα όπου θα μένει ο Τραμπ
Αλεξέι Ναβάλνι: Κυρώσεις από τη Βρετανία σε 2 ρωσικά ινστιτούτα και 7 επτά πρόσωπα για τη δηλητηρίαση του
«Η επαναλαμβανόμενη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και άμεση απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια», τόνισε η υπουργός Εξωτερικών Ιβέτ Κούπερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Σκληρό μάθημα Καρόλου στον Χάρι μετά το χάος με τη διαμονή του: «Το Μπάκιγχαμ δεν είναι ξενοδοχείο της τελευταίας στιγμής»
Ο βασιλιάς Κάρολος έχασε την υπομονή του κι έκλεισε τις πόρτες του Μπάκιγχαμ στον πρίγκιπα Χάρι, αφού άργησε να απαντήσει στην πρόσκληση φιλοξενίας
Βασιλιάς Κάρολος - πρίγκιπας Χάρι
Αναχαιτίστηκε ρωσικό αεροπλάνο κοντά σε βρετανικό αεροπλανοφόρο στη Θάλασσα της Νορβηγίας – Η ανακοίνωση του βρετανικού ΥΠΑΜ
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου όταν το βρετανικό αεροπλανοφόρο συμμετείχε σε αποστολή αποτροπής του ΝΑΤΟ στον Βόρειο Ατλαντικό
Ρωσικό αεροπλάνο αναχαιτίστηκε από βρετανικά μαχητικά