Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ταινία για τη ζωή του Μπρους Λι ετοιμάζει ο Ανγκ Λι – Πρωταγωνιστής θα είναι ο γιος του σκηνοθέτη

Ταινία για τη ζωή του Μπρους Λι ετοιμάζει ο Ανγκ Λι – Πρωταγωνιστής θα είναι ο γιος του σκηνοθέτη

Ο Ανγκ Λι ετοιμάζει κινηματογραφική ταινία για τη ζωή του Μπρους Λι. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης έχει βάλει μπροστά το σχέδιό του για να αποτυπώσει στην μεγάλη οθόνη τη ζωή του Μπρους Λι, όπως ανέφερε Deadline, που τόνιζε ότι πρωταγωνιστής στην ταινία θα είναι ο γιος του Ανγκ Λι, Μέισον Λι.

Το Deadline αναφέρει επίσης ότι η ταινία προχωράει και είναι στο στάδιο της ανάπτυξης από την 3000 Pictures της Sony.

«Δεν ήταν αποδεκτός ως πλήρως Αμερικανός ούτε ως πλήρως Κινέζος, όμως ο Μπρους Λι ήταν μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης που εισήγαγε το κινέζικο Κουνγκ Φου στον κόσμο, ένας επιστήμονας της μάχης και ένας εμβληματικός καλλιτέχνης που έφερε επανάσταση τόσο στις πολεμικές τέχνες όσο και στον κινηματογράφο δράσης», δήλωσε ο Άνγκ Λι.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να διηγηθώ την ιστορία αυτού του λαμπρού, μοναδικού ανθρώπου που λαχταρούσε να ανήκει, διέθετε τρομερή δύναμη και που, μέσα από ακούραστη σκληρή δουλειά, έκανε τα ακατόρθωτα όνειρα πραγματικότητα», τόνισε ο Ταϊβανέζος σκηνοθέτης.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία για τη ζωή του Μπρους Λι. Η ιστορία του είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στην ταινία «Dragon: The Bruce Lee Story» του 1993, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σκοτ Λι. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις