Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέιλορ Χόκινς: Ερευνάται το ενδεχόμενο ο ντράμερ των Foo Fighters να πέθανε από ναρκωτικές ουσίες

Τέιλορ Χόκινς: Ερευνάται το ενδεχόμενο ο ντράμερ των Foo Fighters να πέθανε από ναρκωτικές ουσίες

Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του μουσικού Τέιλορ Χόκινς. Το θλιβερό γεγονός έγινε γνωστό με ανακοίνωση του διάσημου αμερικανικού ροκ συγκροτήματος, στην οποία αποχαιρετούσαν τον 50χρονο ντράμερ τους. 

Ο Τέιλορ Χόκινς βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο «Casa Medina» στην Μπογκοτά της Κολομβίας. «Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας», αναφέρουν – μεταξύ άλλων – οι «Foo Fighters» στην ανακοίνωσή τους για τον θάνατο του 50χρονου ντράμερ. 

Δημοσιεύματα σε αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του 50χρονου ντράμερ των «Foo Fighters» να οφείλεται σε ναρκωτικές ουσίες, καθώς άνθρωποι από το περιβάλλον δεν το αποκλείουν. Στο παρελθόν ο Τέιλορ Χόκινς, όπως αναφέρει το ΟΚ! Magazine, είχε μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός πως ήταν χρήστης ναρκωτικών, ενώ είχε παραδεχθεί ότι είχε πάρει και ότι έχει πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης. 

Τα αίτια του θανάτου του 50χρονου μουσικού ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, με τις Αρχές να αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση τους ότι αυτά ερευνώνται. 

Ο Τέιλορ Χόκινς ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το “Learn to Fly” ή το “Best of You”. Είχε παίξει προηγουμένως ντραμς για την ανεξάρτητη Καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ.

Μουσικοί, φίλοι και θαυμαστές τις τελευταίες ώρες στα social media δηλώνουν σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του δημοφιλούς ντράμερ. 

Με πληροφορίες από το ΟΚ! Magazine

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις