Κόσμος

Τέξας: 10 νεκροί σε συντριβή μικρού αεροπλάνου

Νεκροί είναι και οι δέκα επιβαίνοντες σε μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη σε υπόστεγο κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Άντισον, στο Τέξας των ΗΠΑ.

Το δικινητήριο Beechcraft BE – 350 King Air καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς έπιασε φωτιά μετά τη συντριβή του, ενημέρωσε η Ντάρσι Νιούζιλ, υποδιευθύντρια του αεροδρομίου του Τέξας, που βρίσκεται περίπου 24 χιλιόμετρα βόρεια του Ντάλας.

https://twitter.com/NicholeEGomez/status/1145483812543111169

Σύμφωνα με την ίδια την υποδιευθύντρια του αεροδρομίου του Τέξας, το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση με προορισμό τη Φλόριντα. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο έδαφος όταν συνετρίβη το αεροπλάνο, διευκρίνισε.

Ερευνητές του εθνικού συμβουλίου ασφάλειας των μεταφορών (NTSB) των ΗΠΑ αναμένεται να φθάσουν στον τόπο του δυστυχήματος για να συμμετάσχουν στην έρευνα που διενεργείται, είπε η αξιωματούχος του αεροδρομίου στο Reuters.

Δεν είναι σαφή ακόμη τα αίτια της συντριβής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ισραηλινός πιανίστας Αλόν Άαχελ περιγράφει τα όσα βίωσε ως όμηρος της Χαμάς – «Με ξερίζωσαν από την πραγματικότητα και με έβαλαν στην κόλαση»
Τι λέει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και για τις συνθήκες που έζησε - «Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ζώο», περιγράφει
Ο Alon Ohel
Ανεξέλεγκτη επιδημία δάγκειου πυρετού και τσικουνγκούνια πλήττει την Κούβα – 33 νεκροί, ανάμεσά τους 21 παιδιά
Η επιδημία φέρεται πως εξαπλώθηκε λόγω της συσσώρευσης σκουπιδιών σε δρόμους και στάσιμου νερού σε δεξαμενές σπιτιών - Ελλιπείς οι ψεκασμοί για τα κουνούπια λόγω οικονομικής κρίσης
Άνθρωπος
Ώρα μηδέν για την Ουκρανία: «Αγκάθι» παραμένουν οι εδαφικές παραχωρήσεις, σήμερα η συνάντηση Γουίτκοφ - Πούτιν
Η Ρωσία φαίνεται να πανηγυρίζει για «την απελευθέρωση των πόλεων Κρασνοαρμέισκ (όπως αποκαλούν οι Ρώσοι το Ποκρόφσκ στην περιφέρεια Ντονέτσκ) και Βοβτσάνσκ (στην περιφέρεια Χαρκόβου)»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Στιβ Γουίτκοφ σε προηγούμενη συνάντηση