Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τέξας: Τρόμος στον αέρα! Αεροπλάνο πήρε φωτιά – «Νόμιζα πως θα συντριβεί»

Τέξας: Τρόμος στον αέρα! Αεροπλάνο πήρε φωτιά – «Νόμιζα πως θα συντριβεί»

Η πτήση του τρόμου στο Τέξας! Οι επιβάτες του αεροπλάνου της Southwest Airlines έζησαν εφιαλτικές στιγμές, όταν το Boeing πήρε φωτιά στον αέρα, μόλις λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737, κατευθυνόταν από το Χιούστον του Τέξας προς το Κανκούν στο Μεξικό, όταν ένα μέρος του τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωσή του την περασμένη Τρίτη (15.08.23).  Η τρομακτική δοκιμασία καταγράφηκε στην κάμερα από τους επιβάτες που επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στο Ντάλας, το αεροπλάνο επέστρεψε «με ασφάλεια» στο αεροδρόμιο William P. Hobby στο πλαίσιο της προσγείωσης.  «Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και τέθηκε εκτός λειτουργίας για επανεξέταση», πρόσθεσε η αεροπορική εταιρεία. «Ένα άλλο αεροσκάφος συνέχισε την πτήση προς το Κανκούν χθες το βράδυ και εκτιμούμε την υπομονή και την υποστήριξη των πελατών μας».
«Ευχαριστούμε τους πιλότους της πτήσης 307 Houston-Cancun της Southwest Airlines που μας επέστρεψαν στο έδαφος μετά την απώλεια ενός κινητήρα», έγραψε στο twitter ένας επιβάτης.

«Παρατήρησα μεγάλα μαύρα σύννεφα καπνού να βγαίνουν από τον δεξιό κινητήρα και στη συνέχεια έβγαιναν φωτιές και το αεροπλάνο μετακινούνταν μπρος-πίσω, από πλευρά σε πλευρά, αρκετά έντονα. Σκεφτόμουν ότι το αεροπλάνο μπορεί να συντριβεί», αποκάλυψε. «Αν αυτός ο κινητήρας εκραγεί εντελώς και στείλει θραύσματα παντού, το αεροπλάνο θα εκραγεί και θα χτυπήσει στο έδαφος», δήλωσε ο μηχανολόγος μηχανικός, Andrew Sandino στο NBC News: .

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις