Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελειώνει ο χρόνος της Jessica – Η σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το ίντερνετ

Τελειώνει ο χρόνος της Jessica – Η σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το ίντερνετ

Επιδεινώνεται η κατάσταση της 4χρονης Jessica που δίνει μάχη με τον καρκίνο, με τον πατέρα της να γράφει ένα συγκλονιστικό μήνυμα και να κλείνει τη σελίδα που είχε φτιάξει στο GoFundMe. “Ο χρόνος που μας απομένει είναι δυστυχώς περιορισμένος”.

Ο Andy Whelan είχε δημοσιεύσει μια σπαρακτική ασπρόμαυρη φωτογραφία της 4χρονης κορούλας του Jessica να μορφάζει από πόνο ενώ δίνει την αγωνιώδη μάχη της με την ασθένεια. Η Jessica από το Lancashire διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τετάρτου σταδίου τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους και δεν λαμβάνει πλέον θεραπεία.

Με την εκστρατεία που διοργάνωσε ο πατέρας της για να δώσει την ευκαιρία στην Jessica να απολαύσει τις τελευταίες της εβδομάδες στη ζωή συγκέντρωσε σχεδόν 100.000 λίρες. Πλέον έκλεισε τη σελίδα στο GoFundMe, γράφοντας πως ο χρόνος τους είναι περιορισμένος.

Ο Andy συγκλονίστηκε από την υποστήριξη στην οικογένειά του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα σχόλια, τα μηνύματα και τις προσπάθειες να μαζέψουν χρήματα. Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι δώρισαν χρήματα και ο αρχικός στόχος για 20.000 λίρες ξεπεράστηκε κατά πολύ σε λιγότερο από ένα μήνα.

Η Jessica όμως πλέον δεν κάνει θεραπεία και ο πατέρας της τόνισε πως η οικογένεια πλέον θα αποσυρθεί για λίγο από τα social media για να περάσουν τις τελευταίες της στιγμές όλοι μαζί. Το τεράστιο ποσό που συγκεντρώθηκε, όπως σημείωσε, θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο κόσμος άρχισε να κάνει δωρεές μετά τη σπαρακτική φωτογραφία της Jessica που τράβηξε ο πατέρας της και περιγράφει ως “το αληθινό πρόσωπο του καρκίνου”. Μέσα στην εβδομάδα ο Andy Whelan ενημέρωσε τον κόσμο με ένα νέο ποστ πως η κατάσταση της κόρης του επιδεινώνεται.

“Η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες μέρες. Εξαιτίας αυτού ξέρουμε ότι ο χρόνος που απομένει να περάσει μαζί μας είναι δυστυχώς περιορισμένος. Έχουμε συγκλονιστεί από τα πρόσφατα μηνύματα που έχουμε πάρει από όλο τον κόσμο. Θα αποσυρθούμε προσωρινά από τα social media ώστε να περάσουμε μαζί της κάθε της στιγμή. Παρά τις προσπάθειές μας να της δώσουμε περισσότερο χρόνο σε συνδυασμό με την ποιότητα ζωής που της αξίζει, δεν τα καταφέραμε. Σας ευχαριστούμε για τις διάφορες προτάσεις σας για τη διαχείριση αυτής της ασθένειας”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε