Κόσμος

«Τελειώνουν» τον φωτογράφο Terry Richardson – «Κοινό μυστικό» το ένοχο παρελθόν

Ο φωτογράφος Terry Richardson βλέπει τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας να του γυρίζουν την πλάτη. Διακόπτουν τις συνεργασίες μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 52χρονος Αμερικανός φωτογράφος Terry Richardson βλέπει την καριέρα του να καταρρέει. Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για σεξουαλική κακοποίηση μοντέλων στη διάρκεια της καριέρας του.

Vogue, GQ και Vanity Fair είναι ανάμεσα στα περιοδικά που διακόπτουν κάθε συνεργασία τους με τον φωτογράφο Terry Richardson. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για σεξουαλική παρενόχληση. Κάτι που ο Terry Richardson αρνούνταν κατηγορηματικά.

TERRYRICHARDSON

Ο 52χρονος φωτογράφος celebrities είναι γνωστός για τις προκλητικές φωτογραφίες και το σεξουαλικά φορτισμένο βιντεοκλίπ Wrecking Ball της Miley Cyrus. Ένα βίντεο που η τραγουδίστρια δήλωσε αργότερα ότι μετανιώνει.

Όλα ξεκίνησαν από ένα email μεταξύ του προσωπικού της Conde Nast μετά από άρθρο που αφμισβητούσε το παρελθόν του φωτογράφου. Ο αντιπρόεδρος της Conde Nast James Woolhouse έγραφε ότι μελλοντικά άρθρα για τον Terry Richardson θα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλο περιεχόμενο.

Κοινό μυστικό οι παρενοχλήσεις του Terry Richardson

“Σας γράφω για ένα σημαντικό θέμα. Η Conde Nast δεν θέλει να συνεργάζεται πλέον με τον φωτογράφο Terry Richardson. Παρακαλώ να ενημερώσετε πως θα εφαρμόσετε αυτή την πολιτική στην αγορά άμεσα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σε αυτό το ζήτημα”.

TERRYRICHARDSON

Το συμβόλαιό του με την Conde Nast συζητιέται εδώ και μήνες. Μετά όμως από ένα άρθρο που έθετε υπό αμφισβήτηση το παρελθόν του, η συνεργασία διαλύθηκε επίσημα. Το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν επανέφερε στο προσκήνιο και τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του Richardson.

O Terry Richardson έχει συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής και της βιομηχανίας της μόδας. Ανάμεσά τους η Beyonce, η Lady Gaga, ο Marc Jacobs και ο Tom Ford. Έχει στενή σχέση με τον εκδότη της βρετανικής Vogue Edward Enninful.

TERRYRICHARDSON

Άνθρωποι από τη βιομηχανία της μόδας, ανάμεσά τους και η πρώην εκδότρια του i-D Caryn Franklin, είπε ότι η συμπεριφορά του ήταν “κοινό μυστικό” στον χώρο. Αρκετά μοντέλα έχουν καταδικάσει τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια φωτογραφήσεων.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση με δύο μαχαίρια σε φρουρό της ισραηλινής πρεσβείας στο Βελιγράδι - Νεκρός ο δράστης
Οι σερβικές αρχές περιέγραψαν τον δράστη ως ανήλικο και υπάρχουν ενδείξεις ότι προερχόταν από την πόλη Σάμπατς, στη δυτική Σερβία και ήταν υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους
αστυνομια βελιγραδι
Χιού Χέφνερ: Σοκαριστικές καταγγελίες από τη χήρα του – «Έκανα ό,τι ήθελε, συνέβαιναν πράγματα που δεν ήταν εντάξει»
O Χιού Χέφνερ επιχείρησε να εξαναγκάσει τις δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον να συμμετάσχουν σε σεξουαλική πράξη μεταξύ τους αποκάλυψε η Κρίσταλ Χέφνερ
Από αριστερά: Καρίσα Σάνον, Κριστίνα Σάνον Χιου Χέφνερ και Κρίσταλ Χέφνερ / Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ
Θρίλερ για γερά νεύρα οι εκλογές στο Ισραήλ: Στις 55 έδρες το μπλοκ Νετανιάχου - Ισοπαλία δείχνουν τα exit polls
Στις 55 έδρες ανέρχεται η δύναμη του μπλοκ του Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του Ισραήλ, με την καταμέτρηση να έχει ολοκληρωθεί στο 57,3%
Ο Νετανιάχου και ο Άιζενκοτ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
46