Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η τελευταία φωτογραφία – Την ανέβασε και έσφαξε την κορούλα του

Η τελευταία φωτογραφία – Την ανέβασε και έσφαξε την κορούλα του

Συντετριμμένη η μητέρα της 8χρονης Mylee Billingham. Έκανε like στην τελευταία φωτογραφία της κορούλας της χωρίς να ξέρει πως τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο πατέρας της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 54χρονο Bill Billingham για τη δολοφονία της 8χρονης κορούλας του Mylee Billingham στο West Midlands. Είχε ανεβάσει φωτογραφία της στο facebook ένα λεπτό πριν κληθεί η αστυνομία.

Η 8χρονη Mylee βρέθηκε μαχαιρωμένη το βράδυ του Σαββάτου στο Valley View. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο στομάχι. Ο πατέρας της φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 54χρονος, που είχε πρόσφατα απολυθεί από τη δουλειά του, παραμένει στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ένα λεπτό μετά την άφιξη της αστυνομίας στο σπίτι του, ο Bill Billingham ανέβασε μια φωτογραφία της κορούλας του να τρώει πίτσα στο κρεβάτι.

Οι κραυγές της μητέρας

Η μητέρα της Mylee, Tracey Taundry, είχε κάνει like στη φωτογραφία χωρίς να ξέρει ότι αυτή ήταν και η τελευταία της. Ο αδερφός του 54χρονου είναι διάσημος σωματοφύλακας στο Χόλιγουντ και έχει συνεργαστεί με τον Brad Pitt, την Angelina Jolie και τον Tom Cruise.

Οι τρομακτικές κραυγές της μητέρας συγκλόνισαν τους γείτονες που τη βρήκαν απαρηγόρητη στο σπίτι. “Μαχαίρωσαν το μωρό μου”. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Δεν είναι του χαρακτήρα του” δήλωσε φίλος του 54χρονου. “Είχαν χωρίσει με την Tracey αλλά ήταν αφοσιωμένος στα 5 του παιδιά. Έπινα μαζί του στην παμπ και φαινόταν φυσιολογικός. Κάτι τέτοιο είναι τρομερό. Απλά δεν καταλαβαίνω πώς έγινε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις