Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η τελευταία της φωτογραφία

Η τελευταία της φωτογραφία

Ήταν στις 19 Ιουλίου του 2016 όταν ο Josh Klasinski φίλησε την κοπέλα Sierah Joughin και την κοίταζε να απομακρύνεται για το σπίτι της με το ποδήλατο.

Λίγο νωρίτερα απολάμβαναν μαζί τις βόλτες με τα ποδήλατά τους και ο Josh Klasinski έβγαζε φωτογραφίες τη χαμογελαστή 20χρονη. Μια από αυτές ήταν και η τελευταία της.

Οι δύο νέοι χωρίστηκαν και η Sierah δεν έφτασε ποτέ σπίτι. Η μητέρα της, Shiela, ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία.

Δεν άργησε να ξεκινήσουν έρευνες αναζήτησης όπου συμμετείχαν και μέλη της κοινότητας. Εκατοντάδες άνθρωποι “χτένιζαν” την περιοχή για τη νεαρή φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Toledo.

Το ποδήλατο της Sierah βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι αλλά δεν υπήρχαν ενδείξεις για την 20χρονη. Έβρισκαν μόνο αντικείμενα που δεν ήταν δικά της.

Η αποκάλυψη της φριχτής αλήθειας

Ένας οδηγός βρήκε ένα κράνος ποδηλάτου και το πήγε στην αστυνομία. Είχε το αίμα της και το DNA ενός ανθρώπου που ζούσε μόλις ένα μίλι μακριά από το σημείο που εξαφανίστηκε.

Ο 57χρονος James Worley είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για απαγωγή και είχε κάνει φυλακή για την αρπαγή της 26χρονης Robin Gardner που έκανε ποδήλατο το 1990.

Ο Worley ζούσε σε αγρόκτημα κοντά στο Delta Ohio. Το ανατριχιαστικό παρελθόν του έθεσε σε συναγερμό τις αρχές.

Μετά την εξαφάνιση της Sierah η αστυνομία έκανε έφοδο στο ακίνητο του Worley όπου και ανακάλυψαν ένα μπουντρούμι σε κρυφό δωμάτιο. Βρήκαν μάλιστα ένα καταψύκτη με επένδυση από χαλί που είχε μέσα αίμα, γυναικεία εσώρουχα, χειροπέδες, σκοινιά και ταινία. Σε πολλά αντικείμενα υπήρχε πάνω το DNA της Sierah.

Λίγες εβδομάδες πριν από την επίθεση έψαχνε ερωτικά βίντεο με τις λέξεις αβοήθητη και βιασμός. Ήταν τρεις μέρες μετά την εξαφάνισή της που εντοπίστηκε το πτώμα της Sierah σε λάκο.

Της είχε περάσει χειροπέδες στα χέρια και είχε δέσει τα πόδια της με σκοινί. Πέθανε από ασφυξία αρκετά λεπτά αφότου της έβαλε μια μεγάλη πλαστική τσάντα στο κεφάλι. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Ο Worley κατηγορήθηκε για την απαγωγή και τη δολοφονία της, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες. Όταν καταδικάστηκε σε θάνατο, γύρισε και είπε στους συντετριμμένους γονείς της πως “η απώλειά της είναι μεγάλο πλήγμα για όλους”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις