Κόσμος

Τελικός Champions League: Ο κορονοϊός… λατρεύει πανηγυρισμούς και επεισόδια – Σε επιφυλακή η γαλλική αστυνομία

Ο τελικός του Champions League έφτασε, με πρωταγωνίστριες της μεγάλης βραδιάς την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου. 

Η αστυνομία του Παρισιού προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους ενδεχόμενους πανηγυρισμούς ή/και πιθανά επεισόδια, καθώς θέλουν να… προλάβουν τον συνωστισμό των οπαδών, την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται -και πάλι- ραγδαία, μετά το lockdown.

Αξιωματούχοι σημειώνουν ότι θα επιβληθεί η χρήση χειρουργικών μασκών και θα διανεμηθούν μέσα ατομικής προστασίας σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η εξήγηση Ντόναλντ Τραμπ για τη νέα μελανιά στο χέρι του: «Το χτύπησα στο τραπέζι, είναι παρενέργεια της ασπιρίνης»
«Όταν παίρνεις τη μεγάλη ασπιρίνη, σου λένε ότι θα έχεις μώλωπες. Ο γιατρός μου είπε: "Δεν χρειάζεται να την παίρνετε, κύριε, είστε πολύ υγιής". Αλλά εγώ απάντησα: "Δεν παίρνω κανένα ρίσκο"»
H μελανιά στο χέρι του Τραμπ
Ο Τραμπ κάνει αγωγή στην JPMorgan και ζητάει 5 δις δολάρια γιατί του έκλεισαν τους λογαριασμούς του
Η τράπεζα υποστηρίζει ότι «δεν κλείνει λογαριασμούς για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους» αλλά «επειδή προκαλούν νομικούς ή ρυθμιστικούς κινδύνους για την εταιρεία»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS 5