Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τενερίφη: «Μάχη» μεταξύ τουριστών για μια ξαπλώστρα

Τενερίφη: «Μάχη» μεταξύ τουριστών για μια ξαπλώστρα

Η… «μητέρα των μαχών» γίνεται μεταξύ των τουριστών στην Τενερίφη για μια ξαπλώστρα στις πισίνες των ξενοδοχείων που μένουν, με τα βίντεο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι Βρετανοί τουρίστες, ειδικά, δηλώνουν απελπισμένοι, καθώς καταγγέλλουν ότι κάθε ημέρα δίνουν «μάχη» για να βρουν ξαπλώστρα στην πισίνα του εκάστοτε ξενοδοχείου που μένουν, για να απολαύσουν το μπάνιο τους και τις διακοπές τους.

Μάλιστα, κάποιοι δηλώνουν ότι μπορεί να περιμένουν μέχρι και 1,30 ώρα για να βρουν μια θέση στον ήλιο, με αποτέλεσμα να ξυπνάνε πολύ νωρίς, για να προλάβουν να βρουν ελεύθερη ξαπλώστρα.

Το πρόβλημά τους, όμως, είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο μένουν και πιο… «έξυπνοι» τουρίστες από τη Γερμανία, οι οποίοι πιάνουν τις θέσεις από πολύ νωρίς, αφήνοντας για πολλές ώρες την πετσέτα τους στις ξαπλώστρες για να έχουν τη θέση… ρεζερβέ.

Δείτε τις «μάχες» της ξαπλώστρας στην Τενερίφη:

@chloeturner_1 Another day another sunbed war 😂 #holiday #tenerife #playadelasamericas #sunbeds ♬ original sound – Chloe Turner

@stephenreilly24 Absolute crackpots onocking each other over to get a sun lounger 🤣🤣🤣 #tenerife #lasamericas #besttenerifehotel #sun #sunloungerrace #madness #holiday #fyp #spain ♬ Benny Hill – TV Themes

«Άλλη μια ημέρα, άλλος ένας πόλεμος για τις ξαπλώστρες» γράφει με χιούμορ μια χρήστης του Tik Tok και αποκαλύπτει το σπριντ που κάνουν οι τουρίστες με τις πετσέτες στο χέρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις