Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τέρατα! Βίαζαν το μωρό του με τον σύντροφό του – “Δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα θέλαμε”

Τέρατα! Βίαζαν το μωρό του με τον σύντροφό του – “Δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα θέλαμε”

Ανατριχίλα προκαλεί ο βιασμός ενός βρέφους 10 μηνών από τον πατέρα και τον σύντροφό του.

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια του πατέρα του και του συντρόφου πέρασε ένα βρέφος 10 μηνών που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους δύο άντρες για 3 ώρες. Το μωρό ζούσε με τη μητέρα του στο Bathurst όταν οι δύο 50χρονοι του επιτέθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Οι αρχές, όπως έγινε γνωστό, δεν επιρρίπτουν ευθύνες στη μητέρα του μικρού κοριτσιού. Οι δύο άντρες φωτογράφισαν τα γεννητικά όργανα του βρέφους και καυχιούνταν για τον βιασμό του σε φίλους στο Skype. Η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να έλειπε επειδή παρακολουθούσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα όταν πραγματοποίησαν την αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση.

Σοκαριστικά είναι και τα όσα είπε ο σύντροφος του πατέρα του βρέφους που ανέφερε ότι δεν είχαν αρκετό χρόνο για να κάνουν όσα ήθελαν. Ισχυρίστηκε πως τον “έφτιαχνε” το γεγονός της αιμομιξίας και πως ήθελε να “ναρκώσει” τη μικρή. Σε άλλη συνομιλία μιλούσε με ενθουσιασμό για το ότι θα έφευγαν για να παίξουν με το μωρό για λίγες μέρες.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε απομακρύνθηκε το βρέφος από τη μητέρα του, αλλά πλέον τελεί υπό τη φροντίδα των κρατικών αρχών. Ενώ οι δύο άντρες προφυλακίστηκαν στο Σίδνεϊ, οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν την υπόθεση ως μια από τις πιο οδυνηρές που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ. “Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ότι μια υπόθεση είναι χειρότερη από κάποια άλλη γιατί επηρεάζεται κάθε οικογένεια ενός κακοποιημένου παιδιού”, σχολίασε ο ερευνητής Paul Yeomans.

Η υπόθεση των δύο αντρών που συνελήφθησαν στη Μελβούρνη αποκαλύφθηκε ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν μια άλλη υπόθεση κακοποίησης στη Victoria και βρήκαν τις συνομιλίες των δύο αντρών στον υπολογιστή του δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε