Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία - Έντονη κίνηση στο σημείο
Κόσμος

Θα καταθέσει και η κόρη του Στρος Καν

Στην δικαστική αστυνομία κλήθηκε να καταθέσει η κόρη του Στρος-Καν και ο Φρανσουά Ολάντ στο πλαίσιο της έρευνας για τη μήνυση της Τριστάν Μπανόν.
Η κόρη του Ντομινίκ Στρος-Καν, Καμίγ, αναμένεται να καταθέσει την Δευτέρα στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τη μήνυση για βιασμό που κατέθεσε εναντίον του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ η Τριστάν Μπανόν, ανακοίνωσε σήμερα δικαστική πηγή.
 
Η Καμίγ Στρος-Καν κλήθηκε ως μάρτυρας από την Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Εγκλημάτων κατά του Ατόμου, διευκρίνισε η ίδια πηγή.
 
Η Καμίγ ήταν φίλη της Τριστάν Μπανόν την εποχή που συνέβησαν τα γεγονότα και η μητέρα της, πρώην σύζυγος του Στρος-Καν, Μπριζίτ Γκιγεμέτ είναι νονά της Μπανόν. Η κ. Γκιγεμέτ θα καταθέσει την Παρασκευή.
 
Η 32χρονη Τριστάν Μπανόν, συγγραφέας και δημοσιογράφος, κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν ότι επιχείρησε να την βιάσει τον Φεβρουάριο του 2003 σε διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού όταν συναντήθηκαν για μια συνέντευξη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του βιβλίου της.
 
Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει στην υποδιεύθυνση και ο Φρανσουά Ολάντ, υποψήφιος για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος για την γαλλική προεδρία. Η Μπανόν και η μητέρα της Αν Μανσουρέ δήλωσαν στην δικαστική αστυνομία πως ο Ολάντ είχε ενημερωθεί για τι κατηγορίες της νεαρής γυναίκας εναντίον του Στρος-Καν.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ABC να απολύσει άμεσα τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ: «Ο κόσμος είναι θυμωμένος»
«Πότε θα απολύσει το δίκτυο ψευδών ειδήσεων ABC τον απολύτως μη αστείο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος διευθύνει χωρίς καμία ικανότητα μια από τις εκπομπές με τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις στην τηλεόραση;», έγραψε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
«Εκτιμάται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης» λέει η νορβηγική επιτροπή
Η Γιούλια Ναβάλναγια, συζύγου του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι και η οργάνωση αρωγής Αίθουσες Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών είναι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης
Ένα αντίγραφο του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης βρίσκεται στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ, όπου ανακοινώνεται ο νικητής, στο Όσλο της Νορβηγίας