Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Θα μπορούσα να πεθάνω” λέει η 16χρονη που βρέθηκε στο κενό! Ζητούν να μπει η φίλη φυλακή! video

“Θα μπορούσα να πεθάνω” λέει η 16χρονη που βρέθηκε στο κενό! Ζητούν να μπει η φίλη φυλακή! video

Η ιστορία της 16χρονης που θα πρέπει να… επανεξετάσει τους ανθρώπους που θεωρεί φίλους της, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Το βίντεο που δείχνει μια φίλη της να την σπρώχνει ξαφνικά από μια γέφυρα 20 μέτρων, έχει προκαλέσει σοκ.

Η ίδια, βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μιλά για πρώτη φορά στα ΜΜΕ, λέγοντας αυτό που σκέφτηκαν όλοι όσοι είδαν το βίντεο. “Θα μπορούσα εύκολα να είχα πεθάνει“. Η “πλάκα” που σκέφτηκε η φίλη της, είχε ως αποτέλεσμα για την Jordan Holgerson να έχει σήμερα πέντε σπασμένα πλευρά, αλλά και διάτρηση πνεύμονα (!) αφού η πτώση της στα νερά του Moulton Falls, στον ποταμό Lewis, στην Ουάσινγκτον, ήταν σφοδρή.

φίλη

Θυμηθείτε το εξοργιστικό βίντεο

“Θα μπορούσε να πάει πολύ χειρότερα”

Η 16χρονη έδωσε συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας: “Όσο ήμουν στον αέρα νομίζω λιποθύμησα. Όμως είχα απόλυτη επίγνωση όταν χτύπησα το νερό“. Στην συνέχεια δήλωσε πως κάποιος έτρεξε γρήγορα να την βγάλει από το νερό μετά την πτώση, ενώ αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Οι φωτογραφίες από το πόδι της, είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της πτώσης

φίλη

Δείτε όσα δήλωσε η 16χρονη μέσα από το νοσοκομείο

Έξω φρενών η μητέρα και η αδελφή της 16χρονης με την φίλη της

Η Genelle Holgerson, μητέρα της 16χρονης, δηλώνει πως η κόρη της είναι τυχερή που δεν έμεινε παράλυτη, ακόμη και που είναι ακόμη ζωντανή. “Πονάει πολύ και είναι κουρασμένη. Είμαστε τυχεροί που θα αναρρώσει και δεν θα έχει προβλήματα στο μέλλον”, τονίζει για να ρίξει στην συνέχεια τα βέλη της στην φίλη της κόρης της.

Είμαι πολύ νευριασμένη μαζί της. Είναι ενήλικη. Είμαι σίγουρη πως θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα“, λέει ενώ η ίδια η 16χρονη αποκαλύπτει πως η φίλη της έχει ήδη απολογηθεί, αν και τονίζει πως αυτό δεν αρκεί.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της 16χρονης, αποκαλύπτει πως… ζήτησε τα ρέστα από την φίλη της Jordan μέσω social media, λέγοντάς της πως μια πραγματική φίλη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Μια φίλη δεν σπρώχνει κάποιον από τόσο ψηλά και γι’ αυτό είμαι έξαλλη“, λέει η αδελφή της για να συνεχίσει, αποκαλύπτοντας τι της είπε η φίλη: “Πάνω – κάτω είπε πως λυπάται που το έκανε και δεν θα το έκανε ποτέ αν ήξερε το αποτέλεσμα. Είπε ότι καταλαβαίνει ότι αυτό που έκανε ήταν τελείως παράλογο. Νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιες συνέπειες. Δεν θα πάρεις το μάθημά σου αν ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις ξανά και όλα να είναι καλά”.

Με πληροφορίες από: koin.com / dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις