Κόσμος

Θα πνιγόταν ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας – Σώθηκε από ναυαγοσώστη

Λίγο έλειψε να πνιγεί ο 10χρονος γιος της πριγκίπισσας Mary και του διαδόχου του θρόνου της Δανίας Frederik.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον μικρό Christian, που παρασύρθηκε από τα κύματα ενώ έπαιζε στη θάλασσα, έσωσε ο ναυαγοσώστης Nick Malcom. Η βασιλική οικογένεια απολάμβανε την ημέρα στην παραλία Mermaid, στην Αυστραλία, όταν συνέβη το περιστατικό.

Κολυμπούσαν στην ασφαλή ζώνη ανάμεσα στις σημαίες όταν ο διάδοχος του θρόνου παγιδεύτηκε σε ισχυρό ρεύμα. Μιλώντας στο αυστραλιανό κανάλι Seven News, ο επικεφαλής ναυαγοσώστης Stuart Keay είπε ότι ήταν τύχη που ο 10χρονος δεν παρασύρθηκε ακόμα περισσότερο. “Φτάσαμε κοντά του πριν δυσκολέψουν τα πράγματα. Δεν θα μπορούσε να γυρίσει”, σημείωσε, τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο 10χρονος. “Δεν είχαμε ιδέα”.

Η Mary και ο Frederik έφτασαν στην Αυστραλία στις 6 Δεκεμβρίου για να επισκεφτούν την οικογένεια και τους φίλους της πριγκίπισσας, ενώ θα επιστρέψουν στο Χόμπαρτ για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Mary επέστρεφε στην πατρίδα της με όλα της τα παιδιά.

Πηγή: Hellomagazine

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα