Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θάνατος μικρής Alesha: Χειροπέδες σε 16χρονο! Οι τελευταίες της στιγμές – video

Θάνατος μικρής Alesha: Χειροπέδες σε 16χρονο! Οι τελευταίες της στιγμές – video

Λίγες μέρες μετά το θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Alesha MacPhail στο Isle of Bute, οι αρχές συνέλαβαν έναν 16χρονο με την υποψία δολοφονίας της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 16χρονο και τον ανακρίνουν μετά από μια μέρα έντονης δραστηριότητας στο σπίτι που είδαν για τελευταία φορά ζωντανή τη μικρή Alesha.

Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι απομακρύνθηκαν δύο αυτοκίνητα από παραθαλάσσια κατοικία στο Rothesay. Αρνήθηκαν όμως να αποκαλύψουν σε ποιον ανήκουν.

Οι συγγενείς της μικρής Alesha δήλωσαν την εξαφάνισή της στις 6:25 το πρωί της Δευτέρας. Το πτώμα της αργότερα 2,5 ώρες αργότερα στη δασώδη περιουχή στην οδό Ardbeg.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε αποκάλυψε ότι η 6χρονη δολοφονήθηκε. Δεν έχει ωστόσο αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα η αιτία θανάτου της.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Stuart Houston δήλωσε πως η ανταπόκριση στις εκκλήσεις της αστυνομίας ήταν σημαντική μέχρι στιγμής από τους πολίτες.

Παρότρυνε ωστόσο όλους όσους ήταν στην περιοχή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. “Όποιος έχει κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο σπίτι ή την επιχείρησή του ή dashcam στο όχημά του που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας”.

Οι τελευταίες στιγμές της μικρής Alesha

Ο συντετριμμένος θείος της μικρής Alesha ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο στα social media από τις τελευταίες της στιγμές στη ζωή.

Στο βίντεο του ενός λεπτού ο CJ MacPhail αστειεύεται με την 6χρονη ενώ κάθονται δίπλα δίπλα σε έναν καναπέ και παίζουν. Καταλήγει να τη γαργαλάει και να τη ρωτάει αν της αρέσει το παιχνίδι. Η μικρή Alesha του απαντά συνέχεια ναι ενώ ξεκαρδίζεται από τα γέλια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις