Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θάνατος μικρής Poppi: Φριχτή σεξουαλική κακοποίηση – Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον τόπο του εγκλήματος

Poppi Worthington

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής Poppi, ο ιατροδικαστής έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το σπίτι της.

Η μικρή Poppi, όπως αποκάλυψε γιατρός, πέθανε από φριχτή σεξουαλική και σωματική κακοποίηση. Η παθολόγος Dr Alison Armour, που εξέτασε το σώμα του μικρού παιδιού μετά τον θάνατό του, κατέθεσε ότι δεν βρήκε καμία πιθανή αιτία φυσικού θανάτου.

Ανάμεσα στα τραύματα που υπέστη το 13ων μηνών βρέφος ήταν και βλάβη στα εσωτερικά και αναπαραγωγικά της όργανα, καθώς και σκισμές και μελανιές στα οπίσθιά της. “Οι τραυματισμοί κατά τη γνώμη μου προκλήθηκαν από πέος ή αντικείμενο με μορφή πέους” τόνισε η Dr Armour.

“Δεν υπήρχαν ενδείξεις από κόπρανα ή δυσκοιλιότητα και καμία απόδειξη από οτιδήποτε εσωτερικό που να εξηγήσει αυτά τα ευρήματα. Από τα ευρήματά μου προκύπτει ότι υπήρξε σεξουαλική διείσδυση στη μικρή Poppi πριν από τον θάνατό της”. Επισήμανε ακόμα πως είχε υποστεί μώλωπες και κοψίματα και πως είχε κατάγματα σε δύο σημεία του ποδιού της.

Αρνήθηκε να απαντήσει για το DNA της μικρής Poppi

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί από το σπίτι της μικρής Poppi. Φαίνεται το διπλό κρεβάτι όπου βρέθηκε να έχει χάσει τις αισθήσεις της και να αιμορραγεί αφού πιθανότατα την κακοποίησε σεξουαλικά ο πατέρας της.

Το κρεβάτι είναι σκεπασμένο με πετσέτες, μαξιλάρια και χαρτί κουζίνας. Υπάρχει και ένα μισογεμισμένο μπιμπερό στο κομοδίνο. Την περασμένη εβδομάδα ο πατέρας της μικρής Poppi είχε αποφύγει να απαντήσει 252 ερωτήσεις για τον θάνατό της. Ανάμεσά τους και το γιατί βρέθηκε DNA της στα γεννητικά του όργανα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις