Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θέλουν διακαώς να απελαθεί αυτή η φοιτήτρια!

Θέλουν διακαώς να απελαθεί αυτή η φοιτήτρια!

Οι δρόμοι στην πατρίδα της είναι γεμάτοι κόσμο που διαμαρτύρονται για έλλειψη τροφίμων, διαφθορά της κυβέρνησης και βιαιότητα. Η Lucia Rodriquez βρίσκεται με ασφάλεια στο Bondi, σερφάροντας και απολαμβάνοντας κοκτέιλ στην παραλία όταν δεν έχει μάθημα στο Sydney’s SAE Creative Media ­Institute.

Η φωτογενής μελαχρινή έχει γίνει στόχος απέλασης χάρη στον εξέχοντα ρόλο της οικογένειάς της στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Οι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων καλούν τον υπουργό Μετανάστευσης Peter Dutton να απελάσει τα παιδιά των αξιωματούχων της Βενεζουέλας.

Έχουν μάλιστα ξεκινήσει να συγκεντρώνουν υπογραφές ώστε η Lucia Rodriquez και τα παιδιά των ηγετών του σοσιαλιστικού καθεστώτος να απελαθούν και να διερευνηθεί ο πλούτος των οικογενειών τους. Είναι τόσο εξοργισμένοι που μπορούν να απολαύσουν τη ζωή σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία ενώ οι συμπατριώτες τους δεν έχουν την πολυτέλεια να αγοράσουν φάρμακα ή ψωμί, πόσο μάλλον να στείλουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για να σπουδάσουν.

Θέλουν να μάθουν από πού προέρχεται ο πλούτος και μπορούν να ακολουθούν δυτικό τρόπο ζωής τη στιγμή που το νόμισμα της Βενεζουέλας είναι ουσιαστικά άχρηστο. Ο πατέρας της Rodriguez είναι ο Jorge Rodriguez, βασικό μέλος της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του τελευταίου προέδρου Hugo Chavez που κατηγορείται για μια σειρά παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει μια κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση.

Η θεία της Delcy Rodriguez ήταν υπουργός Εξωτερικών υπό την προεδρία του Νικολάς Μαδούρο και υπερασπίστηκε το οικονομικό σύστημα της Βενεζουέλας στα Ηνωμένα Έθνη, κατηγορώντας τις δυνάμεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους ότι επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν τη σοσιαλιστική χώρα.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε