Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν

Θετικός στον κορονοϊό ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν
Reuters

Σοκ στη Ρωσία από την είδηση ότι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Μιχαήλ Μισούστιν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (30.04.2020).

Ο Μισούστιν ενημέρωσε άμεσα για την εξέλιξη τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας θα τεθεί άμεσα σε αυτοαπομόνωση.

Υπενθυμίζεται ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ρωσία έχουν ξεπεράσει τα 106.000, ενώ οι νεκροί στο σύνολό τους ανέρχονται σε 1.073. 

Στο μεταξύ, απόντος του Μισούστιν, τα πρωθυπουργικά καθήκοντα θα αναλάβει ο Αντρέι Μπελούσοφ, με την έγκριση, βεβαίως, του Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος ευχήθηκε στον ασθενούντα Μισούστιν ταχεία ανάρρωση. “Θα ήθελα να σας ευχηθώ να αναρρώσετε το συντομότερο δυνατόν, περαστικά σας”, δήλωσε απευθυνόμενος στον Ρώσο πρωθυπουργό. Το τηλεοπτικό δίκτυο “Ρωσία – 24”, μετέδωσε την συνομιλία αυτή Πούτιν – Μισούστιν.

Ο 54χρονος Μιχαήλ Μισούστιν, πρώην διευθυντής της Ομοσπονδιακής Φορολογικής Υπηρεσίας, ανέλαβε πρωθυπουργός στις 16 Ιανουαρίου 2020, με τις… ευλογίες του Βλάντιμιρ Πούτιν.

πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις