Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ! Έπνιξαν πρώην “κουνελάκι” του Playboy στο πολυτελές της διαμέρισμα

Θρίλερ! Έπνιξαν πρώην “κουνελάκι” του Playboy στο πολυτελές της διαμέρισμα
Φωτογραφία από Facebook / Christina Kraft

Στραγγαλισμένη στο κρεβάτι της βρέθηκε η 36χρονη Christina Kraft, πρώην “κουνελάκι” του Playboy με την υπόθεση να είναι γεμάτη μυστήριο.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο ενός πρώην μοντέλου του Playboy, που βρέθηκε στραγγαλισμένο στο υπνοδωμάτιό της στην Πενσυλβάνια, των ΗΠΑ.

Η 36χρονη Christina Kraft, ταυτοποιήθηκε ως το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε στο πολυτελές της διαμέρισμα στα δυτικά προάστια της Ardmore.

Η τοπική αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα για έλεγχο και βρήκε την σεξοβόμβα νεκρή. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ποιος τηλεφώνησε και ζήτησε να ελέγξουν αν είναι καλά η 36χρονη.

Playboy
Φωτογραφία από Facebook / Christina Kraft
Playboy
Φωτογραφία από Facebook / Christina Kraft

Από την αυτοψία διαπιστώθηκε πως το μοντέλο εσωρούχων στραγγαλίστηκε, με την αστυνομία να μην έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε συλλήψεις.

Γείτονας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως το πρώην “κουνελάκι” του Playboy είχε ματακομίσει μόλις πριν μία εβδομάδα! Μάλιστα, τρεις μέρες πριν τον μαρτυρικό της θάνατο, η Christina Kraft είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως εκλάπησαν κοσμήματα και τσάντες από το σπίτι της.

“Δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους περιστατικά στην περιοχή. Σχεδόν ποτέ. Είναι αρκετό για να με κάνει να κλαίω” δήλωσε συγκλονισμένη μια κάτοικος της περιοχής.

Playboy και αμέτρητα εξώφυλλα

Πέρα από την καριέρα της στα… χωράφια του Playboy, η άτυχη 36χρονη είχε επίσης εμφανιστεί σε πολλά πρωτοσέλιδα μεγάλων περιοδικών όπως το Maxim, το Vanity Fair, το Victoria’s Secret και το Smashbox Cosmetics.

Φωτογραφία από Instagram

Είχε γερμανικές, ρωσικές και σουηδικές ρίζες, ενώ στις κατά καιρούς δηλώσεις της εμφανίζονταν ενθουσιασμένη και γεμάτη όρεξη για να χτίσει περαιτέρω την καριέρα της…

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις