Κόσμος

Θρίλερ με αγοραπωλησία βρέφους – Συνελήφθη μια γυναίκα, αναζητούνται δύο άνδρες και το μωρό!

Υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους, διερευνά η Αστυνομία στην Κύπρο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία 47χρονη από τις Φιλιππίνες συνελήφθη από την Αστυνομία ως σχετιζόμενη σε υπό διερεύνηση υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους.

Η γυναίκα έφερε στην Κύπρο βρέφος προς υιοθεσία και παρουσιάστηκε ως η βιολογική του μητέρα. Ωστόσο, από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η αλλοδαπή φέρεται να έχει πουλήσει το βρέφος σε δύο άντρες στη Λευκωσία, έναν Ελληνοκύπριο κι έναν αλλοδαπό, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Η 47χρονη τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία ανηλίκων ατόμων και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, ενώπιον δικαστηρίου, ξεκίνησε η διαδικασία αναγνώρισης του βρέφους από έναν Ελληνοκύπριο, κάτι που κίνησε υποψίες. Στη συνέχεια και κατόπιν διερεύνησης, η 47χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το παιδί δεν ήταν δικό της και τέθηκε υπό κράτηση.

Το βρέφος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Παιδιά πεθαίνουν στη Γαλλία επειδή δεν ξέρουν κολύμπι, 43 νεκροί – Ρεκόρ ζέστης στην Ισπανία και συναγερμός σε Δανία και Σουηδία
Σε κόκκινο συναγερμό αύριο (25.06.2026) το 75% της Γαλλίας λόγω του καύσωνα - Απόγνωση σε Ισπανία, Ιταλία - Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες
«Βράζει» η Γαλλία από τον καύσωνα