Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Alesha! Φόνος και φουντώνουν τα ερωτηματικά

Θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Alesha! Φόνος και φουντώνουν τα ερωτηματικά

Μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος της 6χρονης Alesha 2,5 ώρες μετά την εξαφάνιση από το σπίτι της, οι αρχές πλέον ξεκίνησαν έρευνα για δολοφονία.

Η νεκροψία στη μικρή Alesha διήρκεσε πάνω από 7 ώρες και τα ευρήματα ήταν αποκαλυπτικά. Δολοφονήθηκε σπίτι της ή στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείου όπου βρέθηκε το πτώμα της το πρωί της Δευτέρας.

Ο επιθεωρητής Stuart Houston, που ηγείται της έρευνας, έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου αργά το βράδυ της Τρίτης στο νησί της Σκωτίας. Αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει την αιτία θανάτου ή αν κυκλοφορεί ελεύθερος ένας δολοφόνος. Επισήμανε μόνο ότι διεξήχθη έρευνα μεγάλης κλίμακας και υπάρχουν αρκετές γραμμές έρευνας.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν τελικά υπνοβάτησε και έφυγε από το σπίτι των παππούδων της, ο Stuart Houston ανέφερε ότι οι ντετέκτιβ διερευνούν μια σειρά από γραμμές έρευνας. Είπε ότι τα μέλη της οικογένειας της μικρής Alesha είναι συντετριμμένα από τον χαμό της. Η μητέρα της έφτασε στο σημείο της τραγωδίας την Τρίτη και ξέσπασε σε λυγμούς διαβάζοντας τα αφιερώματα για την κορούλα της.

Φουντώνουν τα ερωτήματα για τη μικρή Alesha

Οι εγκληματολογικές ομάδες ερευνούσαν αρκετές τοποθεσίες μέχρι που ένας ντόπιος εντόπισε το άψυχο σώμα της 6χρονης στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο. Η αστυνομία αρνήθηκε να πει αν η Alesha δολοφονήθηκε στο παραθαλάσσιο σπίτι ή στη δασώδη περιοχή όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα της. Σε ερώτηση που έγινε στον επικεφαλή επιθεωρητή για το αν οι κάτοικοι πρέπει να ανησυχούν για έναν πιθανό δολοφόνο, ο Houston σημείωσε ότι πρέπει να προσέχουν και να αναφέρουν οτιδήποτε ύποπτο.

“Οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν ο ένας τον άλλο. Αν έχουν οποιαδήποτε ανησυχία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις αρχές. Υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία στο νησί” τόνισε η ερευνήτρια Hazel Hendren.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πατέρας της 6χρονης Alesha, Rab MacPhail έφτανε στον τόπο της τραγωδίας υποβασταζόμενος από τη σύντροφό του Toni McLachlan. Ήταν συγκλονισμένος από τα σπαρακτικά μηνύματα που είχαν αφήσει οι κάτοικοι για την κορούλα του. Λύγισε μπροστά στα λουλούδια, τα παιχνίδια και τα χειρόγραφα σημειώματα που είχαν αφήσει πάνω από έναν τοίχο στο πατρικό των γονιών του όπου ζούσε με τη σύντροφο και την κορούλα του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις