Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο της σουπερστάρ Σρίντεβι: «Τη δολοφόνησαν»

Σρίντεβι

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της σουπερστάρ Σρίντεβι, Ινδός πολιτικός ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της διάσημης ηθοποιού μοιάζει σχεδιασμένος.

Η σουπερστάρ Σρίντεβι λιποθύμησε και πνίγηκε στην μπανιέρα του δωματίου όπου διέμενε στο Ντουμπάι. Είχε πάει στην πόλη για τον γάμο ξαδέρφου της, με τον σύζυγό της να είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανός.

Αν και η αστυνομία ανέκρινε τόσο τον σύζυγό της όσο και το προσωπικό του Jumeirah Emirates Towers και η υπόθεση έκλεισε, ο Ινδός πολιτικός υποστηρίζει πως η σουπερστάρ Σρίντεβι δολοφονήθηκε.

Ο Subramanian Swamy, επικεφαλής ενός εκ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων στην Ινδία υποστηρίζει ότι η Σρίντεβι δεν έπινε ποτέ. Θέτει έτσι το ερώτημα για το πώς βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό της.

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της Σρίντεβι

“Ποτέ δεν έπινε οπότε πώς βρέθηκε στον οργανισμό της; Της το έδωσαν με τη βία; Τι έγινε με τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας. Δεν ακούσαμε κουβέντα για αυτό. Αν με ρωτάτε, θα σας πω ότι νομίζω πως είναι δολοφονία”.

Η αστυνομία ανέκρινε τον σύζυγό της και παραγωγό του Bollywood Boney Kapoor αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Είχαν αποφασίσει να επανεξετάσουν την υπόθεση μετά την ιατροδικαστική έκθεση.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως η σουπερστάρ Σρίντεβι πέθανε από καρδιακή προσβολή αλλά το πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε ως αιτία τον πνιγμό μετά από λιποθυμία. Αφού ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις